Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑνοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές Αργολίδας απο την ΟΕΒΕ Αργολίδας για το...

Ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές Αργολίδας απο την ΟΕΒΕ Αργολίδας για το πολυνομοσχέδιο

Ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές Αργολίδας απο την ΟΕΒΕ Αργολίδας για το πολυνομοσχέδιο …

Η Σημερινή κυβέρνηση συνεχίζοντας το καταστρεπτικό ρόλο των προηγούμενων κυβερνήσεων κατάθεσε τη Τρίτη 09 Ιανουαρίου ένα ακόμα μνημονιακό πολυνομοσχέδιο κατά το οποίο θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων και όχι μόνο για χρέη προς τις τράπεζες αλλά και για οφειλές προς την Εφορία και τα ταμεία .

Ένα ακόμα κυβερνητικό μέτρο που έρχεται να σφίξει την θηλιά γύρω από τον λαιμό και να συμπληρώσει τον καταιγισμό φορολογικών επιβαρύνσεων που έχουν δεχθεί οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι επαγγελματίες , οι έμποροι , οι βιοτέχνες , οι μισθωτοί ,οι συνταξιούχοι τα τελευταία χρόνια και να δυσχεράνει ακόμα περισσότερο την επιβίωση τους και να τους οδηγήσει στην ολοκληρωτική καταστροφή . Οι πολίτες οι οποίοι έχουν επιβαρυνθεί τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών την στήριξη του τραπεζικού και πολιτικού συστήματος με υπέρογκους φόρους με capital controls και όχι μόνο βρίσκονται τώρα αντιμέτωποι με πλειστηριασμούς ακόμα και τις πρώτης κατοικίας και τις επαγγελματικής στέγης .

Ο πολιτικός κόσμος αντίθετα φαίνεται να μην συμμερίζεται την κρίση που βιώνει η ελληνική κοινωνία και συνεχίζει την ίδια καταστροφική πολιτική αγνοώντας κάθε πρόταση που κατατίθεται από συνδικαλιστικές θεσμικές οργανώσεις και τον επιχειρηματικό κόσμο .

Δημιουργείτε το ερώτημα , αν την ίδια πολιτική κατασχέσεων ακολουθείτε και για τις υπέρογκες οφειλές των κομμάτων ή αν αυτοί εξαιρούνται από αυτή την , και συνεχίζουν να επιδοτούνται από το κράτος.

Οι διαδικασίες των πλειστηριασμών και ιδίως αυτές που αφορούν την πρώτη κατοικία και την επαγγελματική στέγη είναι άδικες, δημιουργούν κοινωνική κατακραυγή και οδηγούν στην καταστροφή και την απελπισία χιλιάδες συνάνθρωπους μας .

Η δέσμευση των μνημονικών συμφωνιών οδήγησε την ελληνική κοινωνία στην βαθύτερη κρίση που γνώρισε ποτέ .

Ως κοινωνία θα πρέπει να δείξουμε αλληλεγγύη όλα τα κοινωνικά στρώματα και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς ώστε να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που βρεθήκαν στη δυσχερή θέση αδυναμίας αποπληρωμής των χρεών τους και όχι απέναντι τους . Η ευθύνη για την αδυναμία τους δεν είναι πάντα δική τους αλλά είναι και στις πολιτικές που ασκήθηκαν από τις κυβερνήσεις .

Οι βουλευτές της Αργολίδας θα ψηφίσετε αυτό το πολυνομοσχέδιο ?
Οι βουλευτές της Επικράτειας θα ψηφίσετε αυτό το πολυνομοσχέδιο ?

Για το Δ.Σ

Ο πρόεδρος ο γραμματέας
Μακρής Παναγιώτης Χρόνης Κωνσταντίνος

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ