Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΤα νέα της Πελοποννήσου σε τίτλους

Τα νέα της Πελοποννήσου σε τίτλους

Τα νέα της Πελοποννήσου σε τίτλους…

-Στον κ. Ανακριτή για να απολογηθούν θα οδηγηθούν σήμερα οι δύο γεωργιανοί που σκότωσαν τον ιδιοκτήτη κέντρου στη Σπάρτη ύστερα από ξυλοδαρμό.

-Διήμερες εκδηλώσεις θα γίνουν στην Επίδαυρο στις 13 και 14 Ιανουαρίου για τον εορτασμό της 196ης επετείου της Α εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων και της ανεξαρτησίας των Ελλήνων.

-Φιλανθρωπική εκδήλωση οργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως την Κυριακή σε πολυχώρο στο Περιστέρι στην Αθήνα.

-Γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση θα πραγματοποιήσει η θεατρική ομάδα της Τρίπολης στις 7 το απόγευμα στα εντευκτήριά της.

-Πρότυπο ενός αρχαίου θεάτρου θα είναι το θέατρο με την ονομασία Παντελής Ζερβός που θα κατασκευαστεί στο πάρκο της δεξαμενής στο Λουτράκι χωρητικότητας 800 θέσεων.

-Γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Παγγορτυνιακή Ένωση το Σάββατο στις 5:30 το απόγευμα στο πνευματικό κέντρο Γορτυνίων στην Αθήνα.

-Στο Δαφνί οδηγήθηκε ο 34χρονος ποιος έκαψε ζωντανό τον πατριό του και προσπάθησε να κάψει και τη μητέρα του, θα εξεταστεί από ειδικούς ψυχιάτρους, ενώ ο ίδιος δήλωσε ότι οδηγήθηκε στην πράξη αυτή που σκοπό είχε μόνο να τους τραυματίσει για να τους τιμωρήσει για τη συμπεριφορά τους απέναντί του.

-Μία βασιλόπιτα βάρους 500 8 κιλών και μήκους 37 35 μέτρων κατασκεύασαν οι αρτοποιοί στο Λουτράκι με σκοπό να διεκδικήσουν μία θέση στο βιβλίο Γκίνες.

-Στη Σωληνουργεία Κορίνθου τέθηκε η κατασκευή σωλήνων από χάλυβα υποθαλάσσια ένωση με αγωγό 77 χιλιομέτρων της Φιλανδίας με την Εσθονία πρόκειται για τη μεγαλύτερη επένδυση του του μεγάλου έργου το οποίο χρειάζεται μέγιστη τεχνική γνώση και την μέγιστη καλύτερη ποιότητα.

-Δωρεάν συσκευές ιατρικής διάγνωσης χειρουργικών εργαλείων και ιατροφαρμακευτικού υλικού παρέδωσε ο διευθυντής γενικής χειρουργικής στο νοσοκομείο της Γενεύης κρανιδίου

-Η ένωση αγροτικών συλλόγων Κιάτου οργανώνει συνεδρίαση διοικητικού συμβουλίου του συνδέσμου αγροτικών συνεταιριστικών οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος 13 και 14 Ιανουαρίου στο Κιάτο.

-Αύριο στις 8 το απόγευμα το δ του Επιμελητηρίου Αργολίδας για να ολοκληρωθεί η σύνθεση του με την εκλογή προέδρων των τμημάτων Εμπορίου και μεταποιητικού.

-Συνεδριάζει την Πέμπτη το δημοτικό συμβούλιο Μονεμβασιάς θα συζητηθούν τρέχοντα θέματα.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ