Ναύπλιο: Κωμωδία σκηνοθετεί η Άννα Φόνσου με το «Προσκήνιο»

- Advertisement -

Ναύπλιο: Κωμωδία σκηνοθετεί η Άννα Φόνσου με το «Προσκήνιο» …

- Advertisement -

Την κωμωδία του Χρήστου Γιαννακόπουλου, ΄΄Τι σου λείπει΄΄, ανεβάζει το επόμενο διάστημα, στο Ναύπλιο, η θεατρική ομάδα ΄΄Προσκήνιο΄΄, σε σκηνοθεσία της Άννας Φόνσου.

Πρόκειται για μια παλιά, κλασσική κωμωδία καταστάσεων, που ανέβηκε σε Αθηναϊκό θέατρο, το 1962, με πρωταγωνιστές τον Ντίνο HΗλιόπουλο και την Άννα Φόνσου, που σήμερα έχει τη σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης.

Όπως η ίδια είπε στην ΕΡΤ Τρίπολης ΄΄ είναι εντυπωσιασμένη από το μεράκι και τον ζήλο των ερασιτεχνών ηθοποιών του Ναυπλίου και ιδιαίτερα αισιόδοξη για το τελικό αποτέλεσμα ΄΄.

Από την πλευρά του, ο συντονιστής του «Προσκήνιου», Κώστας Σπηλιώτης, επισημαίνει ότι ΄΄είναι εξαιρετική συγκυρία να δουλεύεις με μια καταξιωμένη επαγγελματία όπως η κ. Φόνσου που μεταδίδει και στους υπόλοιπους τη φλόγα του πραγματικού καλλιτέχνη΄΄.

Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 3 Φεβρουαρίου, το έργο θα παιχτεί για δυο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα, στο Τριανόν της Πλατείας Συντάγματος, είναι δε στα σχέδια του ΄΄Προσκήνιου΄΄ να παρουσιαστεί και εκτός Αργολίδας.

 

 

 

- Advertisement -