Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΣαρώνει ο Γιάννης: Πρώτος σε ψήφους σε ολόκληρο το NBA για το...

Σαρώνει ο Γιάννης: Πρώτος σε ψήφους σε ολόκληρο το NBA για το Αll-Star Game!

Σαρώνει ο Γιάννης: Πρώτος σε ψήφους σε ολόκληρο το NBA για το Αll-Star Game!

Ο Αντετοκούνμπο ξεπέρασε και τον ΛεΜπρον Τζέιμς και φιγουράρει στην πρώτη θέση σε ό,τι αφορά την Ανατολική περιφέρεια, αλλά και γενικά στο NBA – Θανάσης Αντετοκούνμπο: Είμαι περήφανος παρά το γεγονός ότι δεν ξέρουν να προφέρουν το επίθετό μας

Πρώτος και καλύτερος είναι αυτή τη στιγμή στα αποτελέσματα για το All Star Game ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Συγκεκριμένα, μετά τις 12 πρώτες μέρες και τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από τις ψήφους του κόσμου στα social media, το NBA έδωσε τα πρώτα αποτελέσματα και ο Γιάνναρος φιγουράρει στην πρώτη θέση.

O «Greek Freak», δεν είναι απλά πρώτος στην Ανατολική περιφέρειά, αλλά και σε ολόκληρο το NBA! Έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα 863,416 ψήφους και τον ακολουθεί πίσω με 856,080 ο τεράστιος ΛεΜπρόν Τζέιμς! Αυτοί οι δύο… οδηγούν την κούρσα, ενώ και ο τρίτος είναι από την Ανατολή και συγκεκριμένα ο Ίρβινγ, με 802,834 ψήφους. Πρώτος από την Δύση είναι ο Ντουράντ με 767,402 ψήφους.

Περήφανος δήλωσε ο αδερφός του Θανάσης Αντετοκούνμπο «παρά το γεγονός ότι ο κόσμος δεν ξέρει καν να προφέρει το επίθετό μας». «Είναι απίστευτο, σας ευχαριστώ πολύ» γράφει σε ανάρτησή του ο αδερφός του Γιάννη.

Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται στις 16/1.

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ