Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑποκλειστικό: Τεχνικό σύμβουλο έστειλε ο Τατούλης στο Τολό

Αποκλειστικό: Τεχνικό σύμβουλο έστειλε ο Τατούλης στο Τολό

Το γεγονός της ένταξης της κατασκευής του Ενωσιακού Γηπέδου στην Αργολίδα στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και ο έντονος διάλογος που έχει επακολουθήσει φαίνεται ότι ίσως φέρει κάποια αποτελέσματα σε χρόνια προβλήματα του νομού.

Ένα μεγάλο και δίκαιο επιχείρημα κριτικής στο νέο γήπεδο είναι το ακόλουθο. Πως είναι δυνατόν να δίδονται τόσα χρήματα για ένα νέο γήπεδο, όταν περιμένουν να βρουν λύση χρόνια προβλήματα σε πολλά άλλα γήπεδα.

Το γήπεδο του Τολού είναι ένα από αυτά. Έχουν δαπανηθεί εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για ένα γήπεδο που δεν έχει τελειώσει και κανένας δεν γνωρίζει ακριβώς το λόγο. Άλλαξε η κυβέρνηση, μπήκε ανάποδα η κερκίδα, υπάρχει πρόβλημα με την δασική υπηρεσία, δεν έχει τις κατάλληλες αποστάσεις από το εξωτερικό χώρο και πολλά ακόμη έχουν ακουστεί κατά καιρούς για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Σε επανειλημμένες οχλήσεις μας προς αρμοδίους οι απαντήσεις ήταν το ίδιο αόριστες.

Το γήπεδο του Τολού είναι επιβεβλημένο να κατασκευαστεί. Εξυπηρετεί αθλητικούς σκοπούς. Εξυπηρετεί τουριστικούς σκοπούς. Μπορεί να εξυπηρετήσει οικονομικούς σκοπούς.

Σε αυτό λοιπόν το πληγωμένο έργο, που κλαίει η ψυχή σου μόλις το βλέπεις, χθες έπεσε λίγο φως. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, μόλις λίγα εικοσιτετράωρα μετά το θόρυβο που έγινε για την μη ιεραρχημένη επιλογή του Ενωσιακού γηπέδου, ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης κατάλαβε το λάθος. Κατάλαβε ότι καλά τα νέα γήπεδα, αλλά δεν μπορεί “μάχημα” γήπεδα να μην έχουν αποδυτήρια, τουαλέτες ή τάπητα και να προχωράμε σε ένα νέο γήπεδο.

Οι παρεμβάσεις και διαμαρτυρίες υπήρξαν πολλές και το sport.argonafplia.gr ήταν από αυτούς που φώναξαν να σεβαστούμε αυτούς που περιμένουν χρόνια.

Έτσι λοιπόν, με εντολή του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη χθες επισκέφτηκε το γήπεδο Τολού ο τεχνικός σύμβουλος της Περιφέρειας. Ήλθε για να ενημερωθεί για το ποια είναι η κατάσταση και τι απαιτείται από εδώ και πέρα.

Δεν μπορούμε να μην χαιρετίσουμε αυτή την ενέργεια του Περιφερειάρχη και να μην χαμογελάσουμε με ικανοποίηση ελπίζοντας, ότι ίσως τώρα που βρισκόμαστε και στην έναρξη της προεκλογικής περιόδου αυτό το έργο και κάποια ακόμη σε Δρέπανο, Νταμάρι Ναυπλίου κλπ θα προχωρήσουν.

Η Αργολίδα κύριε Περιφερειάρχα τα χρειάζεται αυτά τα έργα και πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα.

Μιχάλης Καζάς

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ