Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚΟΡΙΝΘΙΑΣυνελήφθησαν δύο άτομα σε μαγαζί με παράνομα τυχερά παιχνίδια στην Κορινθία

Συνελήφθησαν δύο άτομα σε μαγαζί με παράνομα τυχερά παιχνίδια στην Κορινθία

Συνελήφθησαν δύο άτομα σε μαγαζί με παράνομα τυχερά παιχνίδια στην Κορινθία …

Οι έλεγχοι αποσκοπούν στην καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου».

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες (3.1.2018) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 49 και 67 ετών, αντίστοιχα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας για τα παίγνια, η οποία περιλαμβάνει ακόμη μια (1) 61χρονη ημεδαπή, που αναζητείται.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας της 61χρονης, η οποία κατά τον έλεγχο απουσίαζε και αναζητείται, όπου διαπιστώθηκε ο 49χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να έχει εγκαταστήσει και να λειτουργεί δύο (2) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με το παράνομο τυχερό παιχνίδι «Φρουτάκια», τη διεξαγωγή του οποίου είχε επιτρέψει στον 67χρονο.

Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν δύο (2) ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ