Η Ανασκόπηση του Αργοναυπλία Tv για το 2017, με τον Μάνο Παπαδάκη… 29/12/17

Μια διαφορετική αυτή τη φορά ειδησεογραφική εκπομπή του argonafplia.gr. Με τον τίτλο Ανασκόπηση του Αργοναυπλία Tv για το 2017 με τον Μάνο Παπαδάκη επιχειρείται από το κανάλι μας μια προσπάθεια να καταγράψει, αλλά και να μας υπενθυμίσει τα σπουδαιότερα γεγονότα από τη χρονιά που πέρασε στην Αργολίδα.

- Advertisement -

Τις Ειδήσεις του Αργοναυπλία TV παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Μάνος Παπαδάκης και είναι αποτέλεσμα της δουλειάς όλου του επιτελείου του Argonafplia.gr

To Αργοναυπλία TV στοχεύει να καλύψει εμπεριστατωμένα το κενό ενημέρωσης που υπάρχει στην Αργολίδα και την έλλειψη Αργολικού δελτίου ειδήσεων.

 

Επιθυμία όλων των συντελεστών είναι η νέα αυτή προσπάθεια να σταθεί δίπλα στον κάτοικο της Αργολίδας και να προβάλλει τα προβλήματα του, αλλά και τα επιτεύγματα του. Δεν σκοπεύουμε ο λόγος μας να είναι μόνο καταγγελτικός. Θα βρίσκουν χώρο προβολής και όλα τα θετικά νέα για τον πολίτη και την Αργολίδα που αγαπάμε.

Το πρόγραμμα του Αργοναυπλία TV θα το βλέπετε με επανάληψη του περίπου ανά δύωρο. στην διεύθυνση: argonafplia.gr/tv

Δείτε επίσης την ανασκόπηση που έχει συνταχθεί ξημερώματα της 29ης Δεκεμβρίου 2017.

Η ανασκόπηση θα προβάλλεται από ολόκληρο το μηχανισμό κοινωνικής δικτύωσης του argonafplia.gr αλλά και του VDmedia γενικότερα.

Ειδήσεις του Αργοναυπλία TV με τον δημοσιογράφο Μάνο Παπαδάκη για όσους θέλουν να βλέπουν τα νέα εμπεριστατωμένα. Για όσους θέλουν ήχο και εικόνα, σε άριστη ποιότητα και όχι να τα μαθαίνουν ένα -ένα.

Αργοναυπλία TV για να μην περιμένετε να δείτε τις ειδήσεις την επόμενη ημέρα…!!!

 

- Advertisement -