Συμμορία στο Άργος κλέβει εξαρτήματα από ΙΧ και ζητά λύτρα για να τα επιστρέψει

Περιπολικό της Αστυνομίας έξω από το Μουσείο της Ακρόπολης την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014. Φάρσα αποδείχτηκε τελικά το τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Μουσείο της Ακρόπολης. Το Μουσείο εκκενώθηκε για λίγη ώρα, ενώ ερευνήθηκε από άνδρες του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, οι οποίοι δεν εντόπισαν τίποτα ανησυχητικό. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαΐτας
- Advertisement -

Συμμορία στο Άργος κλέβει εξαρτήματα από ΙΧ και ζητά λύτρα για να τα επιστρέψει …

- Advertisement -

Κανονικό… «χειρουργείο» έκαναν άγνωστοι στο φορτηγάκι ενός επαγγελματία στο Άργος. Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, ξήλωσαν ένα σημαντικό για την λειτουργία του εξάρτημα και στη συνέχεια επικοινώνησαν με τον ιδιοκτήτη ζητώντας… λύτρα για να το επιστρέψουν!

Όταν θέλησε να ξεκινήσει για τη δουλειά του, ο επαγγελματίας έβαλε μπροστά τη μηχανή αλλά το φορτηγάκι δεν… κουνήθηκε ρούπι! Το μετέφερε με γερανό στο συνεργείο, όπου άκουσε έκπληκτος τον μηχανικό να του λέει ότι είχε κάνει φτερά ο «σταυρός» που δίνει κίνηση στον άξονα, που για να αφαιρεθεί χρειάζεται πολύωρη προσπάθεια ώρα κάτω από το αυτοκίνητο.

Λίγο αργότερα, οι δράστες επικοινώνησαν μαζί του και του ζήτησαν 200 ευρώ για να του παραδώσουν το εξάρτημα. Το θύμα ειδοποίησε την Ασφάλεια Άργους- Μυκηνών, που ερευνά για να εντοπίσει τους επιτήδειους.

 

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -