Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΑδιανόητη τραγωδία: Εχασε εγγονό και δύο γιους σε τροχαία

Αδιανόητη τραγωδία: Εχασε εγγονό και δύο γιους σε τροχαία

Αδιανόητη τραγωδία: Εχασε εγγονό και δύο γιους σε τροχαία …

Η ηλικιωμένη γυναίκα πήγε στο νεκροταφείο και ήπιε φυτοφάρμακο για να πάει «κοντά στα παιδιά της και στον εγγονό της» που λάτρευε.

Να βάλει τέλος στην ζωή της πίνοντας φυτοφάρμακο μέσα στο νεκροταφείο προσπάθησε ηλικιωμένη γυναίκα που έχασε στις 16 Δεκεμβρίου σε τροχαίο τον 27χρονο εγγονό της ενώ είχε χάσει επίσης σε απίστευτα τροχαία δυστυχήματα, δυο γιους: Τον πατέρα του 27χρονου και τον θείο του.

Η ηλικιωμένη γυναίκα πήγε στο νεκροταφείο και ήπιε φυτοφάρμακο για να πάει «κοντά στα παιδιά της και στον εγγονό της» που λάτρευε. Τώρα, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Λαμίας…

Ο πρώτος γιος της χαροκαμένης γυναίκας σε ηλικία 16 ετών καταπλακώθηκε από τρακτέρ στις Βαρδάτες.

Ο δεύτερος γιος της σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο στα Καμένα Βούρλατο 1999 που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Ο 42χρονος τότε Κώστας Μανανάς ήταν ο οδηγός του μοιραίου βαν που καρφώθηκε πίσω από το σταματημένο βυτιοφόρο την αποφράδα ημέρα της 30ης Απριλίου του 1999 στα Καμένα Βούρλα.

Ήταν παραμονή Πρωτομαγιάς και οι άνδρες της τροχαίας είχαν σταματήσει για έλεγχο το βυτιοφόρο στον Περιφερειακό των Καμένων Βούρλων. Το βανάκι του Κώστα Μανανά έπεσε πάνω στο βυτιοφόρο που τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η έκρηξη που ακολούθησε από το προπάνιο του μεγάλου οχήματος είχε παρασύρει στο θάνατο συνολικά πέντε άτομα, ενώ άλλα 14 τραυματίστηκαν.

Σήμερα το μεσημέρι η ηλικιωμένη γυναίκα που διαμένει στο Γοργοπόταμο και κάθε ημέρα πήγαινε στο νεκροταφείο για να περιποιηθεί τους τάφους των παιδιών της και του εγγονού της, δεν άντεξε. Ο πόνος ήταν τόσο μεγάλος που την λύγισε.

Στο πρόσωπο του εγγονού της, έβλεπε τα παιδιά που είχε χάσει. Αυτός ήταν το στήριγμά της στη ζωή. Και ο θάνατός του δεν μπορούσε να ξεπεραστεί.

Έτσι λοιπόν σήμερα πήρε ένα μπουκάλι φυτοφάρμακο και πήγε στο νεκροταφείο του χωριού. Πριν πάει, σύμφωνα με πληροφορίες ενημέρωσε συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο αν και βρισκόταν μακριά, κινητοποίησε άμεσα το ΕΚΑΒ, την αστυνομία και άλλους συγγενείς.

Αμέσως όλοι έτρεξαν στο νεκροταφείο, όπου βρήκαν την ηλικιωμένη γυναίκα να έχει καταναλώσει άγνωστη ποσότητα από φυτοφάρμακο. Αμέσως την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την μετέφερε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου οι γιατροί προσπαθούν να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κατάστασή της θεωρείται κρίσιμη.

 

 

 

 

Sourcethetoc.gr
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ