Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΣτον ανακριτή ο 34χρονος πατροκτόνος στην Κρήτη-Το τελευταίο αντίο στον άτυχο 61χρονο

Στον ανακριτή ο 34χρονος πατροκτόνος στην Κρήτη-Το τελευταίο αντίο στον άτυχο 61χρονο

Στον ανακριτή ο 34χρονος πατροκτόνος στην Κρήτη-Το τελευταίο αντίο στον άτυχο 61χρονο …

Το τελευταίο αντίο λένε συγγενείς και φίλοι στον 61χρονο άνδρα που έπεσε θύμα της αγριότητας του ίδιου του γιου τα ξημερώματα των Χριστουγέννων στην περιοχή της Φορτέτσας.

Η κηδεία του τελείται αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού Φορτέτσας όπου από νωρίς συγκεντρώθηκαν οι στενοί συγγενείς του άτυχου άνδρα συνοδεύοντας τη σορό του στην εκκλησία.

Όπως έγραψε το cretalive νέα στοιχεία που ήρθαν στην επιφάνεια δίνουν άλλη τροπή στο έγκλημα. Βάσει των νέων δεδομένων η επίθεση του γιου εναντίον του πατέρα σημειώθηκε αργά το βράδυ, αλλά όχι σε συμπλοκή όπως ισχυρίζεται ο δράστης και την εκδοχή αυτή φέρεται να δίνει το τρίτο άτομο που ήταν μαζί τους. Σύμφωνα με το δελτίο του Alpha που επικαλείται αστυνομικές πηγές, οι ενδείξεις που έχει ο ιατροδικαστής και η αστυνομία από την αυτοψία στο χώρο δείχνουν πως το θύμα δέχθηκε επίθεση την ώρα που κοιμόταν.

Προθεσμία για τον 34χρονο

Εν τω μεταξύ το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου πέρασε ο 34χρονος προκειμένου να απολογηθεί ωστόσο ζήτησε και πήρε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή καθώς αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως ο πατέρας του πήγε να τον χτυπήσει.

Ο 34χρονος πατροκτόνος είπε στις αρχές «τσακωθήκαμε. Δεν θυμάμαι πώς αρχίσαμε να καβγαδίζουμε. Κάποια στιγμή θυμήθηκα ότι όταν ήμουν μικρός με έδερνε. Τότε σηκώθηκε να με χτυπήσει. Τον έπιασα από το κεφάλι με λαβή και του έκλεισα το στόμα με τα χέρια. Όταν πίνω δεν ξέρω τι κάνω».

Ο 34χρονος μετά τη σύλληψη του, δήλωσε μετανιωμένος και απέδωσε το έγκλημα στο γεγονός ότι ήταν μεθυσμένος, καθώς όπως υποστήριξε, όταν πίνει γίνεται βίαιος.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ