Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΕνημέρωση Εμπορικού Συλλόγου Άργους για τα σημεία στάθμευσης

Ενημέρωση Εμπορικού Συλλόγου Άργους για τα σημεία στάθμευσης

Ενημέρωση Εμπορικού Συλλόγου Άργους για τα σημεία στάθμευσης …

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΓΟΥΣ
Παρακαλούμε τους συναδέλφους εμπόρους , επαγγελματίες ,υπαλληλικό προσωπικό και γενικά όσους μένουν στην πόλη του Άργους να αποφεύγουν να παρκάρουν στα σημεία του δρόμου όπου έχει ζώνη ελεγχόμενης στάθμευσης με κάρτα .
Όσοι μένουν εκτός Άργους και είναι αναγκασμένοι να έρχονται με αυτοκίνητο, να προτιμούν δρόμους εκτός ελεγχόμενης στάθμευσης ή το ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ 5000m2 Νότια της πλατείας του Αγίου Πέτρου , μεταξύ των οδών Δαναού και Αγίου Κωνσταντίνου, (πίσω από το ΕΟΠΥΥ) από πλευράς της Δαναού και πλησίον Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος” από πλευράς Αγίου Κωνσταντίνου.
Ειδικά τις ημέρες των Χριστουγέννων και πρωτοχρονιάς η επισκεψιμότητα στο Άργος θα αυξηθεί από φοιτητές και διάφορους επισκέπτες μας .
Καλό είναι να όλοι να δείξουμε κατανόηση και σεβασμό στον επισκέπτη μας για το καλό της ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΆΡΓΟΥΣ βοηθήστε όλοι να πετύχει.
Η Δημοτική Αστυνομία κυρίως να φροντίσει ώστε οι ελεγχόμενοι δρόμοι από άκρη σε άκρη να ειναι ΜΟΝΟ από αυτοκίνητα προσωρινής στάθμευσης σε ολο το μηκος του δρόμου.
Ας βοηθήσουμε όλοι για την ήρεμη και ευχάριστη επισκεψιμότητα πολιτών στην πόλης μας .
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ