Ναύπλιο: Στο Βουλευτικό η ημερίδα για τα Βλαστικά Κύτταρα – Τι μας είπε η Βασιλική Καλοδήμου σε ΒΙΝΤΕΟ

Μια ιδιαίτερα χρήσιμη και υψηλού επιπέδου ημερίδα πραγματοποιείται αύριο Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στο Βουλευτικό στο Ναύπλιο. Πρόκειται για την ημερίδα με θέμα «Βλαστικά Κύτταρα: Αλήθειες & Μύθοι».

- Advertisement -

 

H Πρόεδρος της Ημερίδας, Dr. Βασιλική Ε. Καλοδήμου, Διευθύντρια Κυτταρομετρίας Ροής-Έρευνας & Αναγεννητικής Ιατρικής, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Αθηνών, AABB Assessor USA & AABB Cellular Therapy Mentor USA, μας προσκαλεί στην ημερίδα για βλαστικά κύτταρα, τις εφαρμογές τους στην αναγεννητική ιατρική και τον ιατρικό τουρισμό.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί από τις 12:00μμ έως και τις 18:00μμ.

Θα υπάρχει μια καταξιωμένη ομάδα ομιλητών που πραγματεύονται πρωτοποριακά ζητήματα σχετικά με τα βλαστικά κύτταρα και την χρήση τους στην αναγεννητική ιατρική ως θεραπείες.

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν.
Πιστοποιητικό παρακολούθησης θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες.

Τέλος να αναφερθεί ότι με πρωτοβουλία της Dr. Βασιλική Ε. Καλοδήμου και την ανιδιοτελή προσφορά μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών θα δοθούν ως δωρεά φάρμακα και συμπληρώματα διατροφής στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Ναυπλίου.

Για την ημερίδα αυτή παρακολουθείστε το βίντεο του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV σε αυτή την ανάρτηση, στο οποίο η κα Καλοδήμου συνομιλεί με τον Μιχάλη Καζά για την ημερίδα.

 

- Advertisement -

________________