Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΛΑΚΩΝΙΑΒρέθηκε νεκρή η 26χρονη Ηλιάννα Σταμαδιάνου

Βρέθηκε νεκρή η 26χρονη Ηλιάννα Σταμαδιάνου

Βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της που είχε πέσει σε ένα γκρεμό κοντά στην παραλία Τηγάνια στην Ελιά Λακωνίας. – Την εντόπισε ψαράς της περιοχής

Με τον χειρότερο τρόπο επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι της οικογένειας της 26χρονης Ηλιάννας Σταμαδιάνου, η οποία εξαφανίστηκε την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου από τον Ασωπό. Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε νεκρή στις 3 το απόγευμα μέσα στο λευκό Toyota Yaris της, που είχε πέσει σε ένα γκρεμό κοντά στην παραλία Τηγάνια στην Ελιά Λακωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας ψαράς διέκρινε το αυτοκίνητο αναποδογυρισμένο στην άκρη του γκρεμού, όπου δεν ήταν άμεσα ορατό καθώς είχε σκεπαστεί από φύκια. Γι’ αυτό, άλλωστε, δεν είχε εντοπιστεί κατά την διάρκεια των ερευνών από τις αρχές που «χτένιζαν» την ευρύτερη περιοχή τις τελευταίες ημέρες.

Η πινακίδα κυκλοφορίας με τον αριθμό ΑΚΜ 3960, τον έκανε να καταλάβει ότι ήταν το όχημα της αγνοούμενης Ηλιάννας και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.
Οι αστυνομικοίς κατέβηκαν στο σημείο που βρισκόταν το όχημα και βρήκαν μέσα σε αυτό νεκρή την οδηγό. Από τον αριθμό κυκλοφορίας του Yaris και την περιγραφή της Ηλιάννας που είχε δοθεί την ημέρα της εξαφάνισής της και των ρούχων που φορούσε, επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για την άτυχη 26χρονη, ρίχνοντας την αυλαία στο θρίλερ που κράτησε την οικογένειά της με κομμένη την ανάσα επί μια εβδομάδα.

Όλες αυτές τις ημέρες, βρίσκονταν σε εξέλιξη οι προσπάθειες από συγγενείς, φίλους, εθελοντές και υπαλλήλους του Δήμου Μονεμβασίας για τον εντοπισμό της νεαρής γυναίκας, όχι μόνο στη Λακωνία, αλλά και στον Βόλο και τη Λάρισα, καθώς η 26χρονη συνδεόταν προσωπικά με άτομα από τις δύο πόλεις.

Η κραυγή της μητέρας

«Φοβάμαι μην έπαθε τίποτα κακό, ας επικοινωνήσει μαζί μας και ας είναι καλά, μόνο αυτό θέλω» είχε δηλώσει πριν από μερικές ημέρες η μητέρα της στο protothema.gr.

Η πολύτεκνη μητέρα της 26χρονης Ηλιάννας, περιγράφοντας τις ώρες πριν την εξαφάνιση της κόρης της, υπογράμμισε πως την προηγούμενη μέρα, είχαν επισκεφτεί μια ψυχολόγο με την επίσκεψη να πηγαίνει καλά και η γιατρός απλά να την συμβουλεύει να κάνει σωστά την αγωγή της, στην συνέχεια όμως το απόγευμα της Τέταρτης η 26χρονης πήγε μια βόλτα, ίσως στο μαντρί με τα ζώα, για να παίξει μουσική που της άρεσε, γύρισε σπίτι το βράδυ και μετά τα ξημερώματα της Πέμπτης έφυγε.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ