Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΟ Αντετοκούνμπο «γονάτισε» τον ΛεΜπρόν - Το συγκλονιστικό μήνυμα για τον πατέρα...

Ο Αντετοκούνμπο «γονάτισε» τον ΛεΜπρόν – Το συγκλονιστικό μήνυμα για τον πατέρα του

Ο Αντετοκούνμπο «γονάτισε» τον ΛεΜπρόν – Το συγκλονιστικό μήνυμα για τον πατέρα του …

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άφησε το σημάδι του τόσο εντός παρκέ, με σπουδαία εμφάνιση που συνδυάστηκε με νίκη, κόντρα στους Καβαλίερς αλλά και εκτός. Διαβάστε το συγκινητικό μήνυμα που έστειλε μετά το τέλος του αγώνα για τον πατέρα του.

Οι 39 πόντοι του ΛεΜπρον Τζέιμς δεν ήταν αρκετοί για να σταματήσουν τον Γιάννη. Ο Έλληνας άσος με νέα εκπληκτική εμφάνιση (27 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 κλεψίματα) οδήγησε τους Μπακς σε νίκη με 116-119 κόντρα στους Καβαλίερς, σε ένα ματς θρίλερ.

Στην ουσία τα “ελάφια” πήγαν να… αυτοκτονήσουν, αφού κέρδιζαν με 20 πόντους διαφορά στην έναρξη της τέταρτης περιόδου (83-103), όμως έκαναν απίστευτη κοιλιά και οι Καβαλίερς με ένα 19-0(!) τους σόκαραν.

Τότε δράση ανέλαβαν οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Τόνι Σελ που με δυο κρίσιμα καλάθια στο τέλος, υπέγραψαν τη σπουδαία επιτυχία.

Οι Μπακς υποδέχονται τους Σάρλοτ Χόρνετς το βράδυ της Παρασκευής.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑΝΝΗ
Μετά το τέλος του αγώνα ο Greek Freak ξέσπασε στους λογαριασμούς του στα social media, αποκαλύπτοντας τι είναι αυτό που του δίνει ενέργεια και συνεχίζει:

“Παίζω για τον πατέρα μου, για την οικογένεια μου, για την ομάδα μου. Παίζω για το Μιλουόκι!”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα η τελευταία ατάκα μπορεί να σημαίνει πολλά όσον αφορά το μέλλον του. Μην ξεχνάμε πως έχει δηλώσει πως του αρέσει η ήρεμη ζωή και πως δεν θέλει να πάει σε μία πόλη… ξελογιάστρα.

I do it for my Dad, I do it for my family, I do it for my team, I do it for Milwaukee🦌.

Gepostet von Giannis Antetokounmpo am Dienstag, 19. Dezember 2017

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ