Η γεωπόνος της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας μιλώντας στην κάμερα του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV αναφέρθηκε σε ολόκληρη την διαδικασία της μεταφοράς και της αποθήκευσης του καρπού.
Μίλησε για τους ψεκασμούς που έχουν προηγηθεί, για τα υλικά που χρησιμοποιούνται κατά την μεταφορά, τους όρους υγιεινής και αρκετούς ακόμη παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα του λαδιού. Αναφέρθηκε επίσης στην φετινή παραγωγή του λαδιού στην Αργολίδα.
Δείτε το ενδιαφέρον βίντεο του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV και ακούστε τις συμβουλές της κας Σπανού.
σχετικό άρθρο
Τον Πολιούχο του Άγιο Πέτρο τον Θαυματουργό εορτάζει το Άργος το διήμερο 6-7 Μαΐου. Απόψε…
Βροχές αναμένονται σε αρκετές περιοχές, ενώ επιστρέφει η αφρικανική σκόνη. Πρόγνωση της ΕΜΥ για αύριο…
Η Δευτέρα του Πάσχα, γνωστή και ως Δευτέρα της Διακαινησίμου, είναι η ημέρα μετά την…
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Προσύμνη του Δήμου Άργους – Μυκηνών, στην Αργολίδα, από…
Τον Αγαπημένο μας μπαμπά, παππού, προ-Παππού ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗ του Δημητρίου ετών 90, Αποχαιρετούμε Την Πέμπτη…
Το έθιμο της εκτέλεσης του Ιούδα δια τουφεκισμού αναβίωσε και φέτος στην Ασίνη του Δήμου…