Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΈγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Αγκαλιά κηδεύτηκαν η μάνα με το 3χρονο κοριτσάκι

Έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Αγκαλιά κηδεύτηκαν η μάνα με το 3χρονο κοριτσάκι

Έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Αγκαλιά κηδεύτηκαν η μάνα με το 3χρονο κοριτσάκι …

Στο ίδιο φέρετρο η ταφή της 49χρονης γιατρού και της κόρης της- Οργή των συγγενών για το τριπλό έγκλημα- Στο χωριό του, στο Αγρίνιο, η κηδεία του 46χρονου αρχιφύλακα

Στο νεκροταφείο των Αγίων Αναργύρων, κηδεύτηκαν τα τρία θύματα της τραγωδίας, ενώ στην ιδιαίτερη πατρίδα του θα κηδευτεί ο 46χρονος αρχιφύλακας.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Νεκροταφείο Αγίων Αναργύρων για την κηδεία της 49χρονης γιατρού Ελένης Χερουβείμ, της 70χρονης μητέρας της Βασιλικής και της ηλικίας 3,5 χρονών κόρης της, που δολοφονήθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας από τον 46χρονο σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στην οδό Ευριπίδου.

Συγγενείς και φίλοι συντετριμμένοι βρέθηκαν στο νεκροταφείο για την εξόδιο ακολουθία, με το δράμα να κορυφώνεται όταν πέρασε από μπροστά τους το λευκό φέρετρο με την μητέρα και το κοριτσάκι που θα ταφούν μαζί.

Η οργή των συγγενών για την τριπλή δολοφονία ξεχείλισε με τους περισσότερους να βάλλουν κατά του δράστη και αυτόχειρα, την ίδια ώρα που εξακολουθούν να παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα για τα κίνητρα που όπλισαν το χέρι του δράστη. Ήταν πράγματι οι προστριβές με την πεθερά του και οι απαιτήσεις του η αιτία; Τί άλλο ενδεχομένως συνέβη το μοιραίο βράδυ; Φως σε όλα αυτά προσπαθεί να ρίξει η αστυνομία συνθέτοντας το παζλ των τελευταίων ωρών από τη στιγμή που επέστρεψε στο σπίτι του ο αστυνομικός από τα Γιάννενα όπου είχε πάει συνοδεύοντας ως φρουρός ασφαλείας τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, έως την ώρα που ξέσπασε ο μοιραίος για όλη την οικογένεια καυγάς με τη σύζυγό του.

Η σορός του αστυνομικού που αφού ξεκλήρισε την οικογένειά του αυτοκτόνησε, μεταφέρθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αιτωλοακαρνανία όπου αύριο στο χωριό του Πατιόπουλο Αμφιλοχίας θα γίνει η κηδεία.

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ