Μπισκοτένια στολίδια γλύκισμα!

- Advertisement -

Θέλετε έναν αέρα ανανέωσης στο χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού σας; Εμπνευστείτε και δημιουργήστε τα πιο ιδιαίτερα στολίδια και διακοσμητικά που όλοι θα λατρέψουν!

Μπισκοτένια στολίδια:

- Advertisement -

Σε μία κατσαρόλα βάζετε ½ φλιτζάνι κορν φλάουρ και 1 φλιτζάνι μαγειρική σόδα. Προσθέτετε ¾ της κούπας νερό κι ανακατεύετε.

Τοποθετείτε τη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Αφήνετε τη ζύμη να κρυώσει για λίγα λεπτά και τη ζυμώνετε για λίγο.

Πασπαλίζετε μία επιφάνεια με κορν φλάουρ και ανοίγετε τη ζύμη με έναν πλάστη. Κόβετε στα σχήματα που θέλετε με τη βοήθεια ενός κουπ πατ. Στρώνετε τα στολίδια σε ένα ταψί με λαδόκολλα και κάνετε μικρές τρύπες στην κορυφή τους με ένα ξύλινο καλαμάκι, για να μπορέσετε να τα κρεμάσετε.

Ψήνετε στους 170 βαθμούς για 1 ώρα περίπου.

Έτοιμα για στόλισμα!

- Advertisement -