Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΜαρτυρία σοκ για την τριπλή δολοφονία! Την χτυπούσε κάθε μέρα για να...

Μαρτυρία σοκ για την τριπλή δολοφονία! Την χτυπούσε κάθε μέρα για να του δώσει λεφτά να αγοράσει τζιπ!

Μαρτυρία σοκ για τηην τριπλή δολοφονία! Την χτυπούσε κάθε μέρα για να του δώσει λεφτά να αγοράσει τζιπ!

– Κακοποιούσε την γυναίκα του για να του δίνει λεφτά, υποστηρίζει ο θείος της άτυχης γιατρού – Το ξέσπασμά του μπροστά στην κάμερα αποκαλύπτει τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες – Με διαφορά τουλάχιστον μιας ώρας από την τριπλή δολοφονία ο θάνατος του αστυνομικού – Ο Χρήστος Ζαπανιώτης σκότωσε πρώτα τη σύντροφό του με τρεις σφαίρες στο στήθος, ύστερα την πεθερά του και μετά εκτέλεσε το παιδί του ενώ κοιμόταν! – Επι μια ώρα σκεφτόταν να αυτοκτονήσει!

Ανοίγουν στόματα στους Αγίους Αναργύρους για την οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει όλη την Ελλάδα. Τι όπλισε το χέρι του Χρήστου Ζαπανιώτη; Τι τον ώθησε να σκοτώσει παιδί, γυναίκα και πεθερά; Η γειτονιά είναι συγκλονισμένη και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ένα τόσο μεγάλο κακό.

Ο αδερφός της πεθεράς του Ζαπανιώτη ξέσπασε μπροστά στις κάμερες και είπε πράγματα που μόνο η οικογένεια θα μπορούσε να γνωρίζει. Υποστήριξε ότι ο δράστης του μακελειού ο άνθρωπος που δεν δίστασε να αφαιρέσει την ζωή του ίδιου του του παιδιού ήταν βίαιος με την σύζυγός του. Ότι την χτυπούσε καθημερινά τα τελευταία δυο χρόνια ζητώντας χρήματα.

«Ένας εγκληματίας. Κάθε μέρα την έδερνε για να πάρει τα λεφτά ο αλήτης! Την απειλούσε με το όπλο εδώ και δυο χρόνια. Ήθελε να πάρει μεγάλο αυτοκίνητο για να πηγαίνει στο Κολωνάκι στον Σημίτη. Γι’ αυτό την σκότωσε. Και ανέβηκε η αδερφή μου επάνω και σκότωσε και την αδερφή μου. Η αδερφή μου, μου έλεγε ότι υποφέρουν. Πέθανε το παιδί της ο ανιψιός μου και ήθελε αυτός να πάρει τα μισά λεφτά», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ