Συναγερμός σε Αντιτρομοκρατική και ΕΦΕΤ…Απειλές για δηλητηριασμένα προϊόντα σε σούπερ μάρκετ

- Advertisement -

Συναγερμός σε Αντιτρομοκρατική και ΕΦΕΤ…Απειλές για δηλητηριασμένα προϊόντα σε σούπερ μάρκετ!!!

- Advertisement -

Συναγερμός προκλήθηκε στην Αντιτρομοκρατική για την υπόθεση «Πράσινη Νέμεσις 3», όπως την ονόμασαν αντιεξουσιαστές, που ισχυρίζονται πως δηλητηρίασαν με υδροχλωρικό οξύ προϊόντα γνωστών πολυεθνικών εταιρειών, που θα είναι από αύριο στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ, ενημερώθηκε ήδη ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), καθώς και οι εταιρείες που αναφέρονται στην ανάρτηση των αντιεξουασιαστών.

Τι είχε προηγηθεί

Για ακόμα μια χρονιά, ομάδα αντιεξουσιαστών, με μήνυμά τους, που ανήρτησαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, απειλούν πως έχουν δηλητηριάσει προϊόντα μεγάλων εταιριών σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση έχουν δηλητηριάσει προϊόντα με υδροχλωρικό οξύ και πρόκειται να ξεκινήσουν να τα επανατοποθετούν στα ράφια των σούπερ μάρκετ από αύριο, 20 Δεκεμβρίου έως και την Παραμονή των Χριστουγέννων.

Ονομάζουν μάλιστα το σχέδιό τους «Πράσινη Νέμεσις Πράξη 3» και γράφουν χαρακτηριστικά πως επιλέγουν να κάνουν το συγκεκριμένο «σαμποτάζ», τις ημέρες των γιορτών που «χιλιάδες κόσμος αφήνει τον καναπέ για να κάνει τα απαραίτητα ψώνια για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι γεμίζοντας τις κενές υπάρξεις τους με καταναλωτικά σκουπίδια με όμορφα και αστραφτερά περιτυλίγματα».

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι «Μαυροπράσινοι Εμπρηστές», ενώ στο κείμενο αναφέρεται επίσης πως «όλο αυτό το πανηγύρι (sic) έχει ως θύματα εκατομμύρια ζωντανά πλάσματα όπου είτε σφάζονται για να φτάσουν στο τραπέζι των ζωντανών/νεκρών, είτε στραγγίζονται μέχρι τελευταίας σταγόνας για να ικανοποιήσουν τις γευστικές ανάγκες τους».

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι, όταν πάλι αντιεξουσιαστές είχαν ανακοινώσει το αντίστοιχο σχέδιό τους, μεγάλες εταιρίες είχαν προβεί σε ανάκληση μερικών προϊόντων υπό το φόβο η απειλή να είναι πραγματική.

 

 

 

- Advertisement -