Ημερίδα με θέμα «Βλαστικά Κύτταρα: Αλήθειες & Μύθοι» στο Ναύπλιο

- Advertisement -

Πρόσκληση στην 4η Ημερίδα με θέμα: «Βλαστικά Κύτταρα: Αλήθειες & Μύθοι»

- Advertisement -

H Πρόεδρος της Ημερίδας, Dr. Βασιλική Ε. Καλοδήμου, Διευθύντρια Κυτταρομετρίας Ροής-Έρευνας & Αναγεννητικής Ιατρικής, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Αθηνών, AABB Assessor USA & AABB Cellular Therapy Mentor USA, σας προσκαλεί στο 4ο κατά σειρά workshop με θέμα τα βλαστικά κύτταρα: Αλήθειες & Μύθοι, τις εφαρμογές τους στην αναγεννητική ιατρική και τον ιατρικό τουρισμό, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 22 Δεκεμβρίου 2017, στο Βουλευτικό στο Ναύπλιο από τις 12:00μμ έως και τις 18:00μμ.

Υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. και για ακόμη μια φορά της OMICS International USA, παρουσιάζεται μια καταξιωμένη ομάδα ομιλητών που πραγματεύονται πρωτοποριακά ζητήματα σχετικά με τα βλαστικά κύτταρα και την χρήση τους στην αναγεννητική ιατρική ως θεραπείες.

Η αναγεννητική ιατρική (Regenerative Medicine), αποτελεί ένα από τα πλέον αναπτυσσόμενα και πολλά υποσχόμενα πεδία της ιατρικής σήμερα καθώς στοχεύει στην βελτιστοποίηση των ενδογενών μηχανισμών αναδόμησης και την εύρεση αποτελεσματικών μέσων καταπολέμησης και θεραπείας ασθενειών.

Επίσης θα δοθεί η ευκαιρία για πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τη μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων μυελού των οστών και την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών.

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν.
Πιστοποιητικό παρακολούθησης θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες.

Με πρωτοβουλία της Dr. Βασιλική Ε. Καλοδήμου και την ανιδιοτελή προσφορά μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών θα δοθούν ως δωρεά φάρμακα και συμπληρώματα διατροφής στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Ναυπλίου.

 

 

 

- Advertisement -