Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟι ευχαριστίες του Λιμενάρχη Σπύρου Μαρίνου για το 10ο Τακτικό Συνέδριο της...

Οι ευχαριστίες του Λιμενάρχη Σπύρου Μαρίνου για το 10ο Τακτικό Συνέδριο της ΠΕΑΛΣ στο Ναύπλιο

Η δήλωση του Λιμενάρχη Ναυπλίου Σπύρου Μαρίνου για την διεξαγωγή του 10ου Τακτικού Συνεδρίου της ΠΕΑΛΣ στην πόλη του Ναυπλίου:

Μεγάλη Τιμή και για την Υπηρεσία μας η επιλογή διεξαγωγής του 10ου Τακτικού Συνεδρίου της ΠΕΑΛΣ στην πόλη μας.

Αποτελεί ιδιαίτερη Τιμή η παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας (κ. Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, κ. Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, κ. Αρχηγός Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχος Λ.Σ Ράπτης Σταμάτιος, κ. τ. Υπουργός Ναυτιλίας και Βουλευτής Πειραιά για τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Δρίτσας Θεόδωρος, κ. Γενικός Επιθεωρητής ΛΣ Υποναύαρχος ΛΣ Ντούνης Αθανάσιος, κ. Διευθυντής Β΄ Κλάδου ΥΝΑΝΠ Υποναύαρχος ΛΣ Καλογείτων Σταμάτιος, κ. Διοικητής 5ης ΠΕΔΙΛΣ Αρχιπλοίαρχος ΛΣ Κοντομάρης Σπυρίδων, κ. Διευθυντής Λιμενικής Αστυνομίας Αρχιπλοίαρχος ΛΣ Μάμμης Βασίλειος και οι Επίτιμοι Υπαρχηγοί Λ.Σ. Ναύαρχος ΛΣ (εα) Εξαρχόπουλος Παναγιώτης, Ναύαρχος ΛΣ (εα) Τσιαδής Δημήτριος και Ναύαρχος ΛΣ (εα) Χονδρονάσιος Αθανάσιος.

Πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τη Τιμή που μας έκαναν με τη παρουσία τους και τη αναφορά στη θετική συνεισφορά του συνόλου της Υπηρεσίας μας στην τοπική κοινωνία των τοπικών Βουλευτών μας: για τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Γκιόλα Ιωάννη, για τη Νέα Δημοκρατία κ. Ανδριανό Ιωάννη και για το ΠΑΣΟΚ κ. Μανιάτη Ιωάννη.

Ευχαριστώ για μία ακόμη φορά το σύνολο του προσωπικού του Λιμεναρχείου Ναυπλίου και των υπαγομένων Λ/Τ τόσο για τη συμμετοχή,όσο και για την άψογη εκτέλεση των υπηρεσιακών υποχρεώσεων στο λιμάνι Ναυπλίου.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ