Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΨΥΧΑΓΩΓΙΑΔΡΩΜΕΝΑΟ Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πυργέλας "ΑΘΗΝΑ" συμμετείχε σε δύο εκδηλώσεις

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πυργέλας “ΑΘΗΝΑ” συμμετείχε σε δύο εκδηλώσεις

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πυργέλας “ΑΘΗΝΑ” το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, είχε μια δραστήρια παρουσία σε δύο πολύ σημαντικές και όμορφες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή μας.

 

Το Σάββατο το απόγευμα μετά από πρόσκληση του συλλόγου Αργείων “ΔΑΝΑΟΣ”, ήμασταν συνδιοργανωτές μαζί με το 3ο Γ.Ε.Λ. Άργους στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή τους με θέμα “Πώς εξειπειν”.

Στην εκδήλωση έγινε απαγγελία ποιμάτων, ανάγνωση διηγημάτων, καθώς και αναφορά στα Χριστούγεννα, όπως παρουσιάζονται στη Ζωγραφική και την Αγιογραφία.
Ο σύλλογος μας προσέφερε τα γλυκίσματα στο τέλος αυτής της ζεστής Χριστουγεννιάτικης βραδιάς.

Ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρο κ. Κωτσοβό και το Δ.Σ. του συλλόγου “ΔΑΝΑΟΣ” για την πρόσκλησή τους!
Την Κυριακή το πρωί συμμετείχαμε στην εκδήλωση “Όταν λέω πορτοκάλι, να βγαίνεις”, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας και πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό εργοστάσιο “ΡΕΑ”.

Ήταν μια διαδραστική γιορτή για μικρούς και μεγάλους και περιελάμβανε ομιλίες,προβολές, μαγειρικές επιδείξεις, παιχνίδια και κατασκευές για τα παιδιά.

Ο σύλλογός μας συμμετείχε με γλυκίσματα και κατασκευές με βάση το πορτοκάλι, αναλαμβάνοντας συγχρόνως την απασχόληση των μικρών μας φίλων μέσω της ζωγραφικής και της ανάγνωσης ποιημάτων και παραμυθιών για το πορτοκάλι!

Ευχαριστούμε την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας για την πρόσκλησή τους να συμμετέχουμε κι εμείς σε αυτή τη γιορτή και ευχόμαστε να έχει συνέχεια αυτή η προσπάθεια για την ανάδειξη του τοπικού μας αυτού προϊόντος.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ