Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΈκανε σαν παλαβός για το γκολ αλλά η μπάλα δεν πέρασε ποτέ...

Έκανε σαν παλαβός για το γκολ αλλά η μπάλα δεν πέρασε ποτέ τη γραμμή! (βίντεο)

Εκανε σαν παλαβός για το γκολ αλλά η μπάλα δεν πέρασε ποτέ τη γραμμή!

Η εντός έδρας αναμέτρηση της Νάουσας κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας, που έγινε την Κυριακή (17/12) για την 16η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, θα μείνει αξέχαστη στον Νίκο Ντινόπουλο. Ο 21 ετών επιθετικός των γηπεδούχων σούταρε από μακρινή απόσταση προ κενής εστίας, στις καθυστερήσεις, και άρχισε να πανηγυρίζει με άλλους δύο συμπαίκτες του, εκτιμώντας ότι έχει σκοράρει.

Έβγαλε τη φανέλα, βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου… λυτρωμένος από το τέρμα που νόμιζε ότι είχε βάλει! Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ωστόσο, αντιλήφθηκε πως η μπάλα δεν πέρασε ποτέ τη γραμμή, καθώς ο Λευτέρης Κίτσας των φιλοξενούμενων κατόρθωσε να τη διώξει έγκαιρα! Ο Γρεβενιώτης επιθετικός, μία μέρα μετά, μιλάει στο Sport24.gr για το φοβερό περιστατικό, το οποίο παραδέχεται ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ.
“ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΕΥΡΙΑΣΑ, ΜΕΤΑ ΓΕΛΟΥΣΑ”

“Θα ήταν το πρώτο μου γκολ στο πρωτάθλημα και επειδή δεν έπαιζα και πολύ εφέτος, μου βγήκε έντονος ο πανηγυρισμός και δεν περίμενα να δω αν όντως η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Με τη φόρα που πήρε η μπάλα, είπα «θα μπει γκολ, δεν υπάρχει περίπτωση». Αυτή όμως κόλλησε, γιατί είχε λάσπες το γήπεδο. Στο μεταξύ ήρθαν και δύο συμπαίκτες μου για να πανηγυρίσουμε. Ο ένας μου λέει: «Το ‘βαλες, πάμε να πανηγυρίσουμε στην εξέδρα». Έτσι παρασύρθηκα κι εγώ, δεν κοίταξα και έφυγα για την κερκίδα. Εκείνη τη στιγμή, ακούω τους μισούς να πανηγυρίζουν για το γκολ και οι άλλοι μισοί να λένε «γύρνα πίσω».”.

Πώς ένιωσε όμως ο νεαρός φορ όταν αντιλήφθηκε ότι τελικά δεν είχε σκοράρει; “Δεν ήξερα τι να κάνω. Στην αρχή με έπιασαν τα νεύρα μου, μετά άρχισα να γελάω. Τι να ‘κανα. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Σίγουρα αξέχαστη στιγμή”.
“Η ΚΑΖΟΥΡΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ”

Οι συμπαίκτες του μετά το παιχνίδι δεν σταμάτησαν να γελούν με το περιστατικό και τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν. “Η καζούρα που δέχτηκα μετά το ματς, δεν περιγράφεται. Μου έλεγαν: «Μπορεί να μη σκοράρεις συχνά, αλλά πανηγυρίζεις όποτε θέλεις». Διάβασα κάπου ένα σχόλιο και γέλασα πολύ. Έγραψαν: «Μία κίτρινη κάρτα επειδή έβγαλε τη φανέλα, μία ακόμη επειδή έβγαλε το φανελάκι, μία ακόμα που βγήκε από το γήπεδο και άλλη μία γιατί μπήκε ξανά χωρίς την έγκριση του διαιτητή. Αυτός ξεπέρασε και τον Ζλάταν, είναι ένας μικρός Θεός». Θα ‘χω να το διηγούμαι”.
“Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΚΟΛ”

Ο αγώνας στη Νάουσα, πάντως, έγινε κάτω από ομίχλη και όπως υποστηρίζει ο Ντινόπουλος: “Εμείς βλέπαμε τι γινόταν στο παιχνίδι, οι επόπτες δυσκολεύονταν. Και να σου πω την αλήθεια, μετά το ματς ήρθε ο ένας επόπτης και μου είπε ότι η μπάλα μπορεί και να είχε περάσει τη γραμμή”.

Όσο για τη Νάουσα και τον στόχο της στο εφετινό πρωτάθλημα: “Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Είμαστε νεανικό σύνολο, έχουμε φιλοδοξίες να πάρουμε μεταγραφή και να ακουστεί και η ομάδα”. Καταλήγοντας έκανε ένα σχόλιο για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τουλάχιστον για τον 2ο όμιλο όπου μετέχει η ομάδα του:

“Όλα τα παιχνίδια μοιάζουν μεταξύ τους. Δεν ξεχωρίζω ομάδες. Ο Ηρακλής έχει βαριά φανέλα, αλλά ποιοτικά δεν είναι κάτι τρομερό, όπως ήταν πέρυσι η Καλαμαριά. Τη μια εβδομάδα μπορείς να κερδίσεις τον καλύτερο και την άλλη να χάσεις από τον τελευταίο”.

* Ο Ντινόπουλος έχει γεννηθεί στις 11/03/1996 στα Γρεβενά. Ξεκίνησε από τα Γρεβενά Αεράτα και ακολούθησαν Ολυμπιακός Βόλου, Θύελλα Φιλώτα και τώρα η Νάουσα. Σπουδάζει στα Γρεβενά διοίκηση επιχειρήσεων.

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ