ΒΙΝΤΕΟ: Ποιος είναι ο μεγάλος χορηγός της πλήρους αναμόρφωσης του Εργαστηρίου Πληροφορικής του 2ου Λυκείου Ναυπλίου

Τους τελευταίους μήνες στην περιοχή του Ναυπλίου έχουν πραγματοποιηθεί μια σειρά έργων σε σχολεία όλων των βαθμίδων της περιοχής με οικονομική χορηγία.

- Advertisement -

ΒΙΝΤΕΟ:

 

Σε μια εποχή κρίσης, στην οποία οι Σχολικές Επιτροπές των Δήμων αδυνατούν πολλές φορές να καλύψουν και τα αυτονόητα βρέθηκε ένας ιδιώτης να συνδράμει εξ ολοκλήρου αναγκαίες δαπάνες σε σχολεία της περιοχής.

Πρόκειται για τον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Μάκαρη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Global Insurance Group, ο οποίος είναι γνωστός για το μεγάλο κοινωνικό του έργο, για το οποίο μάλιστα έχει βραβευτεί.

Ο κ. Μάκαρης ήταν ο χορηγός της αναμόρφωσης του Δημοτικού Σχολείου του Τολού, του Δημοτικού Σχολείου Δρεπάνου και πριν λίγες εβδομάδες του 2 Γενικού Λυκείου Ναυπλίου.

Ο χορηγός προσέφερε μέχρι αυτή την στιγμή, μια ολική αναμόρφωση του εργαστηρίου πληροφορικής του 2ου Λυκείου, ενώ αναμένονται και άλλες παρεμβάσεις του στο συγκεκριμένο Λϋκειο, αλλά και σε άλλα σχολεία.

Για αυτή την σπουδαία χορηγία, μίλησαν στον Μιχάλη Καζά και στην κάμερα του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV ο διευθυντής του 2ου Λυκείου Ναυπλίου κ. Βασίλης Χαραμής και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου κα Κωνσταντίνα Καραγιάννη.

Το σχετικό βίντεο σε αυτή την ανάρτηση…

ΦΩΤΟ:

 

 

- Advertisement -

________________