Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΤραγωδία στην Κατερίνη – Τρεις νεκροί από φωτιά σε πολυκατοικία

Τραγωδία στην Κατερίνη – Τρεις νεκροί από φωτιά σε πολυκατοικία

Τραγωδία στην Κατερίνη – Τρεις νεκροί από φωτιά σε πολυκατοικία …

Ασύλληπτη τραγωδία στο κέντρο της Κατερίνης – Τρεις νεκροί σε φωτιά σε πενταώροφη πολυκατοικία – Διασώθηκαν συνολικά οκτώ άτομα.

Ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Κυριακής (17/12/2017) στο κέντρο της Κατερίνης. Τρία άτομα βρήκαν τραγικό θάνατο όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε πενταώροφη πολυκατοικία στην οδό Μ. Αλεξάνδρου.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε νωρίς το πρωί όταν άνδρες της Πυροσβεστικής ειδοποιήθηκαν για φωτιά που εκδηλώθηκε στην πολυκατοικία. Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις με 12 άνδρες και τέσσερα οχήματα επιχείρησαν στο σημείο. Ωστόσο, έμελλε να βρεθούν αντιμέτωποι με μία τραγωδία. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας εντοπίστηκε απανθρακωμένος ένας ηλικιωμένος, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων. Στη συνέχεια οι πυροσβέστες που κλήθηκαν στο σημείο ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις τους από το δεύτερο όροφο έναν 83χρονο και μία 43χρονη και σύμφωνα με την Πυροσβεστική είναι νεκροί

Η Πυροσβεστική απομάκρυνε από τα μπαλκόνια της πολυκατοικίας οκτώ ακόμα ενοίκους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα, όπως και ένας πυροσβέστης που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ο άτυχος ηλικιωμένος που βρέθηκε απανθρακωμένος φέρεται να είχε ανάψει κάποιο θερμαντικό σώμα, πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά.

Ωστόσο, περισσότερο φως για τα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να ρίξουν στα στοιχεία της προανάκρισης.

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ