Η brow expert της Kim Kardashian, Anastasia αποκαλύπτει τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στα φρύδια τους

- Advertisement -

Η brow expert της Kim Kardashian, Anastasia αποκαλύπτει τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στα φρύδια τους…

- Advertisement -

Η Anastasia Soare είναι η guru των φρυδιών!

Αποκλείεται να μην έχετε ακούσει έστω και κάποια στιγμή κάποια blogger ή celebrity να αποκαλύπτει πως λατρεύει τα προϊόντα του brand Anastasia Beverly Hills. Αυτό φυσικά δεν είναι τυχαίο, αφού η Anastasia Soare, η γυναίκα που κρύβεται πίσω του, είναι η αγαπημένη beauty expert του Hollywood και αυτή που εμπιστεύονται για τα φρύδια τους πολλές σταρ, συμπεριλαμβανομένης της Kim Kardashian. Η ίδια αποκάλυψε τα τρία μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες και πρέπει να σταματήσουν αν θέλουν να έχουν όμορφα φρύδια.

Υπερβολικά βγαλμένα φρύδια

«Ξέρεις ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που βλέπω; Οι περισσότερες γυναίκες βγάζουν τα φρύδια τους πολύ, πιστεύοντας πως έτσι θα τα κάνουν πιο τοξωτά και θα τους δώσουν περισσότερο ύψος» εξήγησε η Soare. Με λίγα λόγια μείνετε μακριά από το τσιμπιδάκι και τους πειραματισμούς και πηγαίνετε σε μία ειδικό –έστω μία φορά- για να σας δώσει το σωστό σχήμα.

Μη «γεμίζετε» τα φρύδια σας από την πάνω πλευρά

Η Soare εξηγεί πως πρέπει να ξεκινάτε από το κέντρο της κάτω πλευράς των φρυδιών και να «δουλέψετε» το προϊόν προς τα έξω. Την πάνω πλευρά την αφήνετε ήσυχη. Οι εξωτερικές γωνίες μπορούν να είναι πιο έντονες, αλλά στις εσωτερικές χρησιμοποιήστε ελάχιστο προϊόν για ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Μην το παρακάνετε με τα προϊόντα για τα φρύδια

Τα υπερβολικά τονισμένα φρύδια είναι εξίσου άσχημα με τα υπερβολικά βγαλμένα. Ένα μολύβι (με μέτρο!) και λίγη διάφανη μάσκαρα είναι αρκετά για να μας δώσουν ένα τέλειο, φυσικό αποτέλεσμα.

Εσείς είστε ένοχες για κάποια από αυτά;

 

 

 

- Advertisement -