Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΣυνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Άργους Μυκηνών στις 13 Δεκεμβρίου (14 θέματα)

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Άργους Μυκηνών στις 13 Δεκεμβρίου (14 θέματα)

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Άργους Μυκηνών στις 13 Δεκεμβρίου (14 θέματα)…

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 13 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:30, σε τακτική συνεδρίαση του Σώματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, για να συσκεφθούμε και αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:

Οικονομικά Θέματα:
1. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών οικονομικού έτους 2017 – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
2. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017 του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών» – εισηγητής ο κ. Β. Τζαβέλλας.
3. Επί του από 4-12-2017 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Διαγραφή κλήσεων Κ.Ο.Κ. και ελεγχόμενης στάθμευσης, λόγω αχρεωστήτως βεβαιωθέντων τελών» – εισηγητής ο κ. Σ. Παναγιωτόπουλος.
4. Επί του υπ’ αριθ. Πρωτ.: 28193/30-11-2017 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Έγκριση Πρωτοκόλλων Οριστικής Παραλαβής Υπηρεσιών» – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
5. Περί οικονομικής ενισχύσεως του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αργολίδας – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
6. Περί οικονομικής ενισχύσεως του “Α.Ο. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΓΟΥΣ” – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

Τεχνικά Θέματα:
7. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Παρεμβάσεις σε υφιστάμενο κτίριο για τη στέγαση του Λαογραφικού Μουσείου Ν. Κίου» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
8. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Κατασκευή χλοοτάπητα στο γήπεδο Λιμνών Δ.Ε. Μυκηνών» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
9. Περί εγκρίσεως 3ου Α.Π.Ε. του έργου: «Παρεμβάσεις σε υφιστάμενο κτίριο για τη στέγαση του Λαογραφικού Μουσείου Ν. Κιου» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
10. Περί εγκρίσεως 1ου Α.Π.Ε., 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. και 1ης Σ.Σ. του έργου: «Κατασκευή μονάδας μηχανικής διαλογής στα πλαίσια προσωρινής διαχείρισης αστικών αποβλήτων» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
11. Περί εγκρίσεως εισόδου – εξόδου εγκατάστασης του “Α.Σ. ΑΤΡΕΑ” στην Τ.Κ. Σχοινοχωρίου – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
12. Περί εγκρίσεως και παραλαβής του συνόλου των εργασιών της τοπογραφικής μελέτης της μελέτης «Κτηματογράφηση – Αναθεώρηση – σύνταξη πράξεως εφαρμογής στις πολεοδομικές ενότητες «Γεφύρια» και «Θεάτρου» του εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως του Δ/Δ Άργους του Δήμου Άργους» – εισηγητής ο κ. Γ. Κοκοτός.

Τρέχοντα Θέματα:
13. Επί του υπ’ αριθ. Πρωτ.: οικ. 4316/4-12-2017 εγγράφου της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδος με θέμα: «Συγκρότηση Πρωτοβάθμιων Συμβουλίων Επιθεώρησης Θεάτρων – Κινηματογράφων Αργολίδας για το έτος 2018» – εισηγητής ο κ. Κ. Μπέγκος.
14. Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής των κάτωθι έργων:
α) Διαμόρφωση προαύλειου χώρου Δημοτικού Σχολείου Κουτσοποδίου (2016 – 2017).
β) Αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος Δήμου Άργους – Μυκηνών – 2 ο έργο.
γ) Άμεση αποκατάσταση βλάβης στη δημοτική οδό που συνδέει την Επ. Ο. 24 (Άργος – Κόμβος Στέρνας) με τον οικισμό Μαλανδρενίου. με την συμμετοχή Δημοτικών Υπαλλήλων και ενός Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του μετά από διαδικασία κληρώσεως, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4257/2014 άρθρο 61 και Ν. 4024/2011 άρθρο 26 – εισηγητής ο κ. Κ. Μπέγκος.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Κων/νος Μπέγκος

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ