Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΕπιμελητηριακές εκλογές Αργολίδας: Νικήτρια μέχρι τώρα η διαδικασία και η συμμετοχή !!!

Επιμελητηριακές εκλογές Αργολίδας: Νικήτρια μέχρι τώρα η διαδικασία και η συμμετοχή !!!

Η κάλπη για τις Επιμελητηριακές εκλογές της Αργολίδας στην Ερμιονίδα έκλεισε και ήδη έχει μεταφερθεί στο Άργος.

Οι δύο αντίπαλοι έχουν σίγουρα βγάλει τα δικά τους μηνύματα από τους φίλους τους στην περιοχή που τους πλησίασαν. Δεν πρόκειται όμως με βεβαιότητα να ξέρουμε το αποτέλεσμα, αν δεν φτάσουμε στην καταμέτρηση που θα γίνει αύριο Κυριακή το βράδυ όταν θα έχει κλείσει και η κάλπη στο Άργος.

Το βέβαιο πάντως είναι ότι η εκλογική διαδικασία και η συμμετοχή πήγαν καλά. Ένα αίτημα που και εμείς χρόνια τώρα υποστηρίζουμε για κάλπη στην Ερμιονίδα έγινε πραγματικότητα. Αντί 40-60 μελών από την Ερμιονίδα  που ψήφιζαν στο παρελθόν, αυτή τη φορά ψήφισαν 308. Ψήφισαν περισσότεροι από τους μισούς, που ίσως είναι ρεκόρ για Επιμελητηριακές εκλογές στην Αργολίδα.

52 μέλη ψήφισαν για το τμήμα της μεταποίησης, 80 για το Εμπορικό τμήμα και 176 για το τμήμα των Υπηρεσιών αν οι πληροφορίες μας είναι σωστές.

Την αυριανή μέρα η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 9:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί εκτός απροόπτου στις 19:00. Στη συνέχεια θα ανοίξουν οι κάλπες και θα αρχίσει η καταμέτρηση που θα αναδείξει τον νικητή. Περίπου στις 23:00 θα έχουμε σαφή εικόνα.

Σήμερα τα επιτελεία των δύο συνδυασμών χαμογελούν και ελπίζουν. Αύριο όμως ο ένας μόνο θα χαμογελά και θα πανηγυρίζει.

Σχετική δημοσίευση:  Η μάχη ξεκίνησε από την Ερμιονίδα – Ανοικτή η κάλπη – Κανονικά η διαδικασία των Επιμελητηριακών εκλογών

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ