Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΨΥΧΑΓΩΓΙΑΔΡΩΜΕΝΑΣεμινάρια και εκδηλώσεις στην Αργολίδα σήμερα

Σεμινάρια και εκδηλώσεις στην Αργολίδα σήμερα

Σεμινάρια και εκδηλώσεις στην Αργολίδα σήμερα …

* «Ζωτικές τεχνικές επιτυχίας για τον επαγγελματικό στίβο στα επόμενα 10 χρόνια», είναι το θέμα σεμιναρίου που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου σήμερα από τις 5 μ.μ. σε ξενοδοχείο του Ναυπλίου. Ομιλητής θα είναι ο κ.Γιώργος Ασλάνης (γνωστός πλέον στον επιχειρηματικό κόσμο του Ναυπλίου από το επιτυχημένο σεμινάριο που έδωσε τον Ιανουάριο του 2016). Γεννημένος στην Ελλάδα, ζει στην Δανία εδώ και 23 χρόνια και έχει πλούσιο ενεργητικό στον χώρο της Κοινωνικής Βελτίωσης και της Οικονομικής Ανάπτυξης.

* Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ», οργανώνει στο Βουλευτικό Ναυπλίου, μια σειρά από φωτογραφίες της πόλης που αφορούν στην περίοδο 1900 – 1960. Η πρόταση για την υλοποίηση αυτής της Έκθεσης έγινε από τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας Τάσο Χειβιδόπουλο, στο πλαίσιο των «Δρόμων Πολιτισμού Αργολίδας» και ο Σύλλογος ανταποκρίνεται στην πρόταση αυτή.Τα εγκαίνια της Έκθεσης έγιναν το Σάββατο . Η Έκθεση θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 και θα συνεχιστεί στην αίθουσα πολιτισμού του Συλλόγου έως και το τέλος των εορτών.

* Η αυτοβιογραφία του βετεράνου γκολκίπερ του Ολυμπιακού Παναγιώτη Κελεσίδη, θα παρουσιαστεί απόψε , στις 7μμ στην αίθουσα “Mέγας Aλέξανδρος” του Άργους. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος Γιώργος Χαλάς, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού-και του Παναργειακού- Ανδρέας Μπονόβας, ο βετεράνος του Ολυμπιακού Γιώργος Παναούσης και ο ίδιος ο Παναγιώτης Κελεσίδης.

 

 

 

 

Sourceert.gr
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ