Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΗ St. Panteleimon FC φιλοξένησε την London United FC, για το Πρωτάθλημα...

Η St. Panteleimon FC φιλοξένησε την London United FC, για το Πρωτάθλημα της Κομητείας του Middlesex

Η Ομάδα της καρδιάς μας St. Panteleimon FC φιλοξένησε το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στην έδρα μας (Berkeley Fields στο ΒΔ Λονδίνο) την London United FC, για το Πρωτάθλημα της Κομητείας του Middlesex.

Το κρύο ήταν τσουχτερό, αλλά οι παίχτες και των δύο ομάδων έδειξαν εξαιρετική αθλητική συμπεριφορά και προσέφεραν ωραίο θέαμα στους φιλάθλους τους.

Η ανωτερότητα των «Αγίων» ήταν εμφανέστατη από την έναρξη του αγώνα. Μόλις στο τρίτο λεπτό άρχισαν να σκοράρουν με τον Igli Sevaj και δεν σταμάτησαν μέχρι τη λήξη του αγώνα. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο δείχτης του σκορ έδειχνε 5-0 υπέρ των «πολυβόλων» «Αγίων»!

Δυστυχώς όμως στο 15’ του πρώτου ημιχρόνου τραυματίσθηκε αρκετά σοβαρά ο επιθετικός της Ομάδας μας Jack Smith. Με την άμεση φροντίδα της διοίκησης της Ομάδας μεταφέρθηκε στο τοπικό γενικό νοσοκομείο, όπου διαγνώσθηκε με βλάβη συνδέσμων του αστραγάλου, που θα τον κρατήσει μακριά από τις αθλητικές υποχρεώσεις για περίπου 8 εβδομάδες.

Το βαρύ σκορ δεν επηρέασε τους ποδοσφαιριστές της London United, οι οποίοι αποδεικνύοντας την αφοσίωσή τους στο ονομαζόμενο “Beautiful Game” συνέχιζαν να αγωνίζονται και μάλιστα έπαιζαν ένα καθαρό παιχνίδι, χωρίς εκνευρισμούς και αντιαθλητική συμπεριφορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο έλαμψαν δύο ικανότατοι ποδοσφαιριστές των «Αγίων», που βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, ο Νίκος Σαλαπάτας και ο Igli Sevaj. Συνολικά οι δυο τους σκόραραν 8 τέρματα, από 4 γκολ ο καθένας. Ο Σαλαπάτας είναι τώρα ο παίχτης με τα περισσότερα γκολ στην Ομάδα και αναγνωρίσθηκε από τον προπονητή Γιώργο Φραντζέσκο ως ο «πολυτιμότερος παίχτης του αγώνα»!

Τα άλλα τέρματα σκόραραν ο Αρίστος Κουμάντος (2) και ο Δημήτρης Αναστασίου, με το τελικό αποτέλεσμα να φθάνει στο 11-0. Σπουδαίο βέβαια κατόρθωμα και η ανέπαφη εστία την οποία κράτησε έτσι ο τερματοφύλακας των «Αγίων» Donald Manaj.

Mε αυτή τη νίκη ρεκόρ που πέτυχαν οι «Άγιοι» ανέβηκαν μία θέση στο βαθμολογικό πίνακα (βρίσκονται τώρα στην 4η θέση), ενώ έχουν και 4 αγώνες λιγότερους από την πρωτοπόρα ΑΕΚ. Επίσης, έχουν τη δεύτερη καλύτερη διαφορά γκολ στο Πρωτάθλημα με +25, παραμένοντας βέβαια και αήττητοι κατά τη φετινή σεζόν.

Το ερχόμενο Σάββατο η St. Panteleimon FC επιστρέφει στις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο της Κατηγορίας, που ονομάζεται The Jim Rogers President’s Division One Cup, και θα αντιμετωπίσει για τον δεύτερο γύρο την Hounslow Wanderers, εκτός έδρας.

Η εμφατική αυτή νίκη, που αποδεικνύει τη δύναμη ψυχής και την αποφασιστικότητα των παιχτών της Ομάδας των «Αγίων», αφιερώνεται στον τραυματισθέντα ποδοσφαιριστή μας Jack Smith, με την ευχή για καλή ανάρρωση και σύντομη επιστροφή στην Ομάδα.

Σημείωση: Στη φωτό διακρίνονται ο Νίκος Σαλαπάτας (αριστερά) και ο Igli Sevaj (δεξιά).

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ