Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓΥΝΑΙΚΑΒάλε στη διατροφή σου το πράσινο τσάι, όπως η Jennifer Aniston

Βάλε στη διατροφή σου το πράσινο τσάι, όπως η Jennifer Aniston

Βάλε στη διατροφή σου το πράσινο τσάι, όπως η Jennifer Aniston…

Όλο και περισσότερες κυρίες του Χόλιγουντ, επιλέγουν να κάνουν δίαιτα με πράσινο τσάι. Ανάμεσα στις φανατικές, είναι και η Jennifer Aniston.

Το πράσινο τσάι προσφέρει μία σειρά από ευεργετικά οφέλη, στον οργανισμό μας. Μεταξύ άλλων, μειώνει τον κίνδυνο των καρδιαγγειακών παθήσεων, καρκίνου, ενισχύει το μεταβολισμό και το ανοσοποιητικό σύστημα, επιβραδύνει τη γήρανση και βοηθά στην απώλεια βάρους. Το τελευταίο είναι και ο κυριότερος λόγος, που το πράσινο τσάι έχει γίνει ανάρπαστο και σε διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ.

Άλλωστε, όπως συμφωνούν οι διαιτολόγοι, το πράσινο τσάι, μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια πόντων, εκεί που έχουμε ανάγκη. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνες, όσοι πίνουν πράσινο τσάι, χάνουν πιο εύκολα κιλά, σε σχέση με εκείνους που δεν πίνουν ποτέ. Και όλα αυτά χάρη στις αντιοξειδωτικές κατεχίνες, που περιέχει.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις κατεχίνες

Σύμφωνα με ιατρικές έρευνες, οι κατεχίνες που περιέχονται στα φύλλα του τσαγιού, είναι ευεργετικές για την καλή υγεία του οργανισμού μας. Επίσης, συμβάλλουν στη μείωση του βάρους και του λίπους. Όπως έδειξαν οι μελέτες, η κατανάλωση κατεχινών κάθε μέρα, μειώνει την περίμετρο της μέσης κατά 4,48%. Επίσης, μειώνει κατά 2% περισσότερο το λίπος. Μάλιστα, τα άτομα που κατανάλωναν καθημερινά πράσινο τσάι, ακολουθώντας μία κανονική δίαιτα, κατάφεραν να χάσουν περισσότερα κιλά μέσα σε 12 εβδομάδες, ενώ ένα τσάι που είναι πλούσιο σε κατεχίνες, βοηθάει στην καύση επιπλέον 100 θερμίδων, μέσα σε 24 ώρες.

Η δίαιτα της Jennifer Aniston περιλαμβάνει άφθονο πράσινο τσάι

Η διάσημη ηθοποιός έχει μοιραστεί κατά καιρούς, τα μυστικά διατροφής της, που τη βοηθούν να παραμένει καλλίγραμμη, εδώ και πολλά χρόνια. Και όπως έχει εξομολογηθεί, ένα από τα μυστικά της, είναι το πράσινο τσάι. Μάλιστα, η Jennifer Aniston, όπως έχει αποκαλύψει, ακολουθεί μία υγιεινή διατροφή, ενώ όλη τη μέρα πίνει πράσινο τσάι. Έχει αδυναμία στο παγωμένο τσάι και φροντίζει να έχει πάντα μαζί της ένα θέρμος, με το αγαπημένο της ρόφημα. Τον χειμώνα, προτιμά να το πίνει ζεστό, προσθέτοντας λίγο μέλι. Ουσιαστικά, όπως τονίζει, έχει αντικαταστήσει το τσάι με τον καφέ ή άλλα ανθρακούχα ποτά, ενώ όταν αισθάνεται πείνα, στη διάρκεια της μέρας, πίνει ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι, που ανακουφίζει το στομάχι και ξεγελάει την πείνα.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ