Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΔεσμοί Αίματος: Συγχαρητήρια στη μαθήτρια Δημοτικού Σχ. Ναυπλίου για το 1ο βραβείο...

Δεσμοί Αίματος: Συγχαρητήρια στη μαθήτρια Δημοτικού Σχ. Ναυπλίου για το 1ο βραβείο σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής

Δεσμοί Αίματος: Συγχαρητήρια στη μαθήτρια Δημοτικού Σχ. Ναυπλίου για το 1ο βραβείο σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής …

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Δεσμοί Αίματος» επιθυμεί να συγχαρεί και δημόσια τη μαθήτρια της Δ΄ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου, η οποία κέρδισε το πρώτο βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής που πραγματοποιήθηκε την 14η Ιουλίου 2017.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν με ατομικές ζωγραφιές μαθητές/τριες όλων των τάξεων των δημοτικών σχολείων της χώρας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο τη μέρα αυτή.

Η αξιολόγηση των έργων έγινε με κριτήριο την ποιότητα του έργου από καλλιτεχνική σκοπιά καθώς επίσης και το βαθμό στον οποίο ευαισθητοποιεί τον παρατηρητή και προκαλεί τη σκέψη του.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου επισκέφθηκε το σχολείο της μικρής μαθήτριας του Ναυπλίου και με πολλή χαρά παρέδωσε ένα αναμνηστικό αντίγραφο του έργου της καθώς και ένα κόσμημα το οποίο φιλοτεχνήθηκε με το θέμα αυτό εκφράζοντας τις ευχές όλου του Συλλόγου για ακόμα υψηλότερες διακρίσεις στο μέλλον.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ