Αναστάτωση στο Άστρος από μυστηριώδη φυλλάδια

- Advertisement -

Μια παράξενη υπόθεση διερευνά η Αστυνομία στην Αρκαδία και συγκεκριμένα στη Βόρεια Κυνουρία, στην οποία στοχοποιείται για βαρύτατα εγκλήματα ένας άνδρας.

Πιο συγκεκριμένα, στο Άστρος τις προηγούμενες ημέρες μοιράστηκαν από άγνωστο ή αγνώστους πολλά φυλλάδια όπως αυτό της φωτογραφίας, στα οποία κατηγορείται ένας συγκεκριμένος άνδρας -το όνομα του οποίου αναφέρεται κάτω- για βιασμό, πρόκληση σωματικής βλάβης, κακοποίηση και βασανισμό κοριτσιού, και συγκεκριμένα της θετής του κόρης.

- Advertisement -

Στο ίδιο φυλλάδιο, όμως, κατηγορείται σύσσωμη και η κοινωνία του Άστρους ότι ενώ γνώριζε, κρατούσε το στόμα της κλειστό.

Η υπόθεση διερευνάται, όπως είπαμε, και σε επικοινωνία που είχε το Arcadia Portal και το Astrow News με την Αστυνομία, πληροφορηθήκαμε ο άνδρας το όνομα του οποίου εμφανίζεται στο φυλλάδιο έχει το δικαίωμα να προβεί σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Οπωσδήποτε η ανώνυμη στοχοποίηση ενός ανθρώπου μέσω φυλλαδίων δεν αποτελεί τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο «καταγγελίας» ενός περιστατικού.

Πολλά ακούγονται, πολλά λέγονται, τις τελευταίες ώρες στην αναστατωμένη τοπική κοινωνία του Άστρους και της ευρύτερης περιοχής, από τα φυλλάδια που άγνωστος/οι πέταξαν (το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή) σε δρόμους και πλατείες κατηγορώντας έναν άνδρα για βαρύτατα εγκλήματα. Δυστυχώς όμως η παραπληροφόρηση, όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, προσβάλει ανθρώπους και εμποδίζει και το έργο των υπηρεσιών .

Σε αυτό το σημείο, κρίνουμε απαραίτητο να ενημερώσουμε, ότι ουδεμία σχέση έχουν με το συμβάν επαγγελματίες της περιοχής μας και ότι απλή συνωνυμία τους εμπλέκει με το γεγονός. Το astrosnews και το arcadiaportal ήταν οι πρώτοι που έδωσαν δημοσιότητα στο γεγονός, τεκμηριωμένα, χωρίς υπεκφυγές και χωρίς, όμως να αναφέρονται στις διάφορες διαδόσεις, θέλοντας έτσι, να προστατέψουν και τους εμπλεκόμενους αλλά και το έργο των αρμόδιων αρχών

- Advertisement -

________________