Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΣεμινάριο από τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου- «Ζωτικές τεχνικές επιτυχίας για τον επαγγελματικό...

Σεμινάριο από τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου- «Ζωτικές τεχνικές επιτυχίας για τον επαγγελματικό στίβο στα επόμενα 10 χρόνια»

Σεμινάριο από τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου- «Ζωτικές τεχνικές επιτυχίας για τον επαγγελματικό στίβο στα επόμενα 10 χρόνια»

«Ζωτικές τεχνικές επιτυχίας για τον επαγγελματικό στίβο στα επόμενα 10 χρόνια»

Ομιλητής: Γιώργος Ασλάνης (γνωστός πλέον στον επιχειρηματικό κόσμο του Ναυπλίου από το επιτυχημένο σεμινάριο που έδωσε τον Ιανουάριο του 2016).

Ζούμε σε μια εποχή που… δε χαρίζει κάστανα. Οι λάθος επαγγελματικές επιλογές πληρώνονται πολύ ακριβά. Ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου διοργανώνει αυτό το σεμινάριο σε συνεργασία με την Ανοδική Πορεία – Σύμβουλοι Επιχειρήσεων για να ενισχύσει τους σημερινούς αλλά και τους αυριανούς επαγγελματίες της περιοχής μας και παράλληλα να κάνει την έναρξη μιας νέας εποχής για ενότητα, δράση και συλλογική ανάπτυξη με γνώμονα το συμφέρον όλων μας.

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017.
Προσέλευση: 17:00
Έναρξη: 17:30
Διάρκεια: 3 ώρες.
Ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ

Τι θα μάθετε:
Λήψη αποφάσεων: Μάθετε 3 ακριβείς τεχνικές για τη σωστή λήψη αποφάσεων, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.
Ο «καρκίνος» των ικανών κι επιτυχημένων: Ανακαλύψτε ποιος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των επιτυχημένων, ικανών και δημιουργικών ανθρώπων – αυτό που ανατρέπει πιο συχνά από κάθε τι άλλο την επιτυχία τους και τους στερεί την ευτυχία στη ζωή – και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Τα 7 εμπόδια στην συμφωνία: Εξοικειωθείτε με τους 7 παράγοντες που στέκονται εμπόδιο στο να επιτευχθεί μια συμφωνία, (είτε αυτό είναι πώληση, είτε επαγγελματική συνεργασία είτε οποιαδήποτε άλλη ανθρώπινη προσπάθεια για συμφωνία), και στο πώς μπορείτε να τους χειριστείτε. Γιώργος Ασλάνης

Γεννημένος στην Ελλάδα, ζει στην Δανία εδώ και 23 χρόνια και έχει πλούσιο ενεργητικό στον χώρο της Κοινωνικής Βελτίωσης και της Οικονομικής Ανάπτυξης. Έχει εκπαιδεύσει κι έχει βελτιώσει την καριέρα αλλά και τη ζωή τουλάχιστον 90,000 επιχειρηματιών, επαγγελματιών και συμβούλων επιχειρήσεων σε 48 χώρες.

Το σεμινάριο απευθύνεται:
Σε επαγγελματίες και επιχειρηματίες κάθε είδους, σε εκπαιδευτικούς, φοιτητές ή μαθητές που βρίσκονται σε ηλικία λήψης αποφάσεων, και σε όποιον ενδιαφέρεται να εμπλουτίσει τις γνώσεις του.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ