Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΟΜΕ -ΟΤΕ: Εκτός τόπου και χρόνου οι δηλώσεις του Προέδρου του Ομίλου...

ΟΜΕ -ΟΤΕ: Εκτός τόπου και χρόνου οι δηλώσεις του Προέδρου του Ομίλου ΟΤΕ

Εκτός τόπου και χρόνου οι δηλώσεις του Προέδρου του Ομίλου ΟΤΕ για τους εργαζόμενους και το συνδικαλιστικό κίνημα.

Σε μια κρίσιμη στιγμή των διαπραγματεύσεων για την υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στον ΟΤΕ ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλοςενώ καλεί σε συνέντευξη για τους εχθρούς εκτός ΟΤΕ, το μόνο στο οποίο καταλήγει είναι ότι οι εχθροί είναι εντός των τειχών!!!

Πως μπορεί κανείς να δικαιολογήσει έστω και στο παραμικρό την θέση του για μονιμότητα στον ΟΤΕ, όταν αυτή δεν υφίσταται εδώ και πολλά χρόνια, την ώρα που ο ίδιος έχει βάλει την υπογραφή του σε δύο Συλλογικές Συμβάσεις και το πανηγύριζε δεόντως.

Πως μπορεί κανείς να δικαιολογήσει τη θέση του περί αμειβόμενων εργαζομένων που θα ζήλευαν πολλοί εκτόςΟΤΕ όταν 5.500 εργαζόμενοι αμείβονται με εξευτελιστικούς μισθούςστη θυγατρική CosmoteE-value, χωρίς δικαιώματα και προοπτική.

Πως μπορεί κανείς να δικαιολογήσει τη θέση του για όλους τους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής που σε καθεστώς πλήρους εντατικοποίησης ρισκάρουν ακόμα και τη ζωή τους, προκειμένου να επιτύχουν τους παράλογους στόχους.

Ζαλισμένοι από τις υπέρογκες αμοιβές τους και τα παχυλά τους συμβόλαια, συμπεριφέρονται αλαζονικά.

Οι μόνοι που μπορούν να ζηλέψουν το καθεστώς λειτουργίας του ΟΤΕ είναι τα στελέχη της αγοράς που αναζητούν τρόπο να μπουν στη Διοίκηση του ΟΤΕ.

Η τελευταία εθελούσια έξοδος έδειξε αν ο ΟΤΕ αποτελεί για τους νέους εργαζόμενους θελκτικός εργοδότης.

Συνάδελφοι,

Κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες που θα υπάρξουν το επόμενο διάστημα και στους λαϊκιστές χειρίστου είδους που θα προσπαθήσουν να διασπάσουν την ενότητά μας.

Οι εργαζόμενοι δεν εκβιάζονται και δεν τρομοκρατούνται.

ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

ΜΑΖΙ ΘΑΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΕ – ΟΤΕ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Βασίλης Λάμπρου Δημήτρης Φούκας

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ