Τα νέα της Πελοποννήσου σε τίτλους

- Advertisement -

Τα νέα της Πελοποννήσου σε τίτλους…

- Advertisement -

-Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο ξεπούλημα των Μονάδων της ΔΕΗ, διοργανώνει σήμερα στις 12:30 το μεσημέρι, στην Αθήνα, στο Υπουργείο Ενέργειας η Συντονιστική Αγωνιστική Επιτροπή Μεγαλόπολης.

Λεωφορεία θα αναχωρήσουν για την Αθήνα στις 09:30 το πρωί από Μεγαλόπολη (Κεντρική Πλατεία) και στις 10:00 το πρωί από Τρίπολη (από ΟΣΕ).

-Το 8ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο, “Παιδεία για έναν Κόσμο χωρίς Κάπνισμα”, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

-Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΝ Λακωνίας, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του ορθοπεδικού ιατρού ΕΣΥ, Λεωνίδα Καράντζαλη και αφού εξήρε την εν γένει προσφορά του για δέκα και πλέον έτη στο Νοσοκομείο Σπάρτης και στον τόπο αποφάσισε να ονομαστεί ο θάλαμος της Ορθοπεδικής Κλινικής της Ν.Μ. Σπάρτης «Λεωνίδας Καράντζαλης».

-Μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου θα υποβάλλονται οι αιτήσεις για την κάλυψη των 20 θέσεων θέσεων νοσηλευτών στα Νοσοκομεία Σπάρτης και Μολάων. Η απασχόληση θα γίνει υπό καθεστώς έκδοσης δελτίου απόδειξης παροχής υπηρεσιών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους, για χρονικό διάστημα ενός έτους.

-Εκδήλωση – συζήτηση για την Έμφυλη Βία, διοργανώνουν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, αύριο Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 στα 7.00 μ.μ., στην αίθουσα της Δημόσιας Βιβλιοθήκης, ο Δήμος Τρίπολης και η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων διοργανώνουν

-«Εμβολιασμοί, σύγχρονες προκλήσεις υπεύθυνες απαντήσεις» είναι το θέμα της ημερίδας που θα γίνει την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στις 7.00 το απόγευμα, στο Μέγαρο του Συλλόγου Δαναός στο Αργος με πρωτοβουλία της περιφέρειας Πελοποννήσου.

-Εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη, κατηγορίας Εισαγωγικού Επιπέδου και Κατηγορίας 1 θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας την Πέμπτη 14 και την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017.

-Σε μία κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπισμού στη Μάνδρα Αττικής, τη Νέα Πέραμο και ολόκληρη τη δυτική Αττική που επλήγη από τις φονικές πλημμύρες, το Επιμελητήριο Αρκαδίας συγκεντρώνει τρόφιμα, είδη ρουχισμού και ό,τι άλλο χρειάζονται οι πληγέντες μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, προκειμένου να γίνει ομαδική αποστολή.

-Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων θα πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου 2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

-Η παρουσίαση του έργου του συνθέτη Βαγγέλη Σταυρόπουλου “Et In Arcadia Ego” σε ποίηση Γιάννη Ρίτσου, Ηλία Σιμόπουλου, Βασίλη Ρώτα, Ανδρέα Νεοφυτίδη και Ηλία Γιαννικόπουλου, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο της Τρίπολης. Την εκδήλωση διοργανώνουν η Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας και ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης.

-Η εκδήλωση παρουσίασης του Ψηφιακού Μουσείου Βλαχοκερασιάς, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στην αίθουσα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Τζωρτζ 9, 1ος οροφ Πλ. Κάνιγγος, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017, στις 11.00 π.μ.

-Η Πειραματική Σκηνή του ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων παρουσιάζει τη μαύρη κωμωδία « Ο Τίγρης» του Μ. Σίσγκαλ, στο θέατρο Τριανόν την Παρασκευή 1, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου.

 

 

 

 

- Advertisement -

________________