Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΕπίσημα πλέον αραβωνιασμένοι ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle

Επίσημα πλέον αραβωνιασμένοι ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle

Επίσημα πλέον αραβωνιασμένοι ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle…

Ανακοινώθηκε και επίσημα ο αρραβώνας και ο επερχόμενος γάμος του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

To ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στο Λονδίνο πριν μερικές εβδομάδες σε μια κλειστή τελετή στην οποία παρευρέθηκαν η Βασίλισσα και μόνο λίγα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας και, σύμφωνα με το Clarence House και τον Κάρολο, πρόκειται να παντρευτούν την ερχόμενη Άνοιξη ενώ περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν εν καιρώ.

https://www.instagram.com/p/BcARxnFF6sb/

Το ζευγάρι επέλεξε για την κοινή του φωτογράφηση το Sunken Garden, τον χώρο που το παλάτι όρισε ως μέρος μνήμης της πριγίπισσας Diana. Η Μέγκαν ήταν λαμπερή στο κομψό λευκό παλτό της εταιρείας Line the Label, το οποίο φορούσε πάνω από ένα φόρεμα του οίκου Parosh και συνδύασε μοναδικά με τακούνια Aquazzura, την ώρα που κοιτούσε στα μάτια τον γοητευτικό πρίγκιπα.

Ο Χάρι σχεδίασε το δαχτυλίδι των αρραβώνων, το οποίο έφτιαξε η εταιρεία Cleave and Company, Court Jewellers and Medallist. Στο κέντρο του έχει ένα διαμάντι από την Μποτσουάνα, μια χώρα που έχει ιδιαίτερη σημασία για τον πρίγκιπα, που την έχει επισκεφθεί πολλές φορές από τότε που ήταν παιδί. Είναι επίσης, ένα μέρος που το ζευγάρι πέρασε κάποιο χρόνο μαζί το τελευταίο ενάμισι χρόνο.

Το δαχτυλίδι φέρει επίσης άλλα δύο διαμάντια που είναι από την προσωπική συλλογή της μητέρας του πρίγκιπα Χάρι, της Νταϊάνα.

Ο πέμπτος στη σειρά για την διαδοχή του θρόνου και η αμερικανίδα ηθοποιός μετά τον γάμο θα μετακομίσουν στο παλάτι Kensington και συγκεκριμένα στο Nottingham Cottage.

H ηθοποιός και ο πρίγκιπας έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο ενώ είναι μαζί από το 2016. Πρόσφατα δε, η Markle άφησε τη σειρά ”Suits” στην οποία πρωταγωνιστούσε για να μετακομίσει στο Λονδίνο.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ