ΒΙΝΤΕΟ: O Χαράλ. Κασίμης για το νέο “ΕΣΠΑ” του Αγροτικού Τομέα – Τι περιλαμβάνει και ποιες οι διαφορές από το προηγούμενο

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα παρακολούθησαν όσοι παραβρέθηκαν Παρασκευή βράδυ στο Επιμελητήριο Αργολίδας. Αφορούσε την Αγροτική Ανάπτυξη και το θέμα της ήταν “Πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης 2014-2020, ευκκαιρία αλλαγής παραγωγικού προτύπου”.

- Advertisement -

 

Κύριος ομιλητής ήταν ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρησης των Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Χαράλαμπος Κασίμης.

Χαιρετισμό επίσης έκανε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ  Γιάννης Γκιόλας, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλο και ο Πρόεδρος της ΕΑΣΑ Σ. Αντωνόπουλος. Να αναφέρουμε ότι την οργάνωση της Ημερίδας έκανε το Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Ένωση Αγροτικών Συλλόγων Αργολίδας -ΕΑΣΑ. 

Πριν την έναρξη της ημερίδας στην κάμερα του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ tv μίλησε ο Γενικός Γραμματέας Χαράλαμπος Κασίμης. Ακούστε στο παραπάνω βίντεο τι μας είπε:

- Advertisement -

________________