Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑΣτέλιος: Ακόμα τα κουταβάκια βρίσκονται στο αυτοκίνητό μου.. Ελπίδα καμία

Στέλιος: Ακόμα τα κουταβάκια βρίσκονται στο αυτοκίνητό μου.. Ελπίδα καμία

171 σχόλια , 256 like και 611 κοινοποιήσεις……….ακόμα τα κουταβάκια βρίσκονται στο αυτοκίνητό μου. Ελπίδα καμία.

Γυρίζω στο σπίτι απογοητευμένος και το θερμόμετρο του αυτοκινήτου δείχνει 1 βαθμό Κελσίου , πάγος. Πιάνω τον εαυτό μου να απολογείται στα κουταβάκια: Κουράγιο και θα τα καταφέρουμε , δεν φταίτε εσείς μικρούλια μου αλλά που να βρούμε αυτόν που φταίει? Που να είναι η μαμά σας τώρα? Τα αδερφάκια σας? Που να σας βάλω ρε γαμώτο? Ακόμα και στο μπάνιο έχω σκυλί. Έχει ο Θεός , θα το παλέψουμε , που θα πάει? Δεν θα βρεθεί κάποιος να σας αγκαλιάσει και εσάς? Τι σας λείπει? Τι παραπάνω έχουν δηλαδή όλα αυτά που κοιμόνται στους καναπέδες , αγκαλιά με τους κηδεμόνες τους μπροστά στο τζάκι?

Στέλιος Κυριακού

Εκεί που προσπαθώ να πείσω τα κουταβάκια αλλά και εμένα ότι θα τα καταφέρουμε , πέφτουν τα φώτα του αυτοκινήτου πάνω σε ένα τελάρο που σαν κάτι να ασπρίζει μέσα………ακολουθεί μάχη συνείδησης…….. Σταμάτα , τι είναι εκεί μέσα? Φύγε , θα μπλέξεις. Σταμάτα , μπορεί να σε χρειάζονται. Φύγε , δεν αντέχεις άλλο. Σταμάτα θα πεθάνουν. Φύγε , δεν είσαι Θεός. Φρένο -γκάζι , φρένο -γκάζι , σταματάω πριν βρεθώ στο χαντάκι.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ……… Μέσα στο τελάρο , στην άκρη του πουθενά , μέσα στον πάγο , έξι κουταβάκια που μόλις έχουν ανοίξει τα μάτια τους και είναι είδη παγωμένα. Πείτε μου τώρα , ποιός με μούτζωσε??? Ποιός μου είπε καλημέρα??? Γονατίζω και κοιτάζω τον ουρανό……

ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥ???? Θέλουν τάισμα με μπιμπερό. Όπως καταλαβαίνετε , με 11 κουτάβια μέσα στο αυτοκίνητο , τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά. Είναι πολύ καλά και κολακευτικά τα σχόλιά σας. Τα like είναι και αυτά ενδυναμωτικά και σας ευχαριστώ πολύ για αυτό αλλά όπως καταλαβαίνετε , εδώ υπάρχει άμεση ανάγκη για βοήθεια. Είναι μόλις 150 με 200 γραμμάρια το καθένα , μα σε ένα κουτάκι , μα σε μια γωνίτσα , μα σε ένα συρτάρι που λέει ο λόγος , δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος ανάμεσά μας που δεν μπορεί να βοηθήσει έστω και ένα από αυτά. Σας παρακαλώ , βοηθήστε!!!! Δεν θα τα καταφέρω μόνος. Θα αρχίσουν να μου πεθαίνουν και θα τρελαθώ. Δώστε λίγο χώρο στη ζωή σας και για αυτά. Λέω στη ζωή σας γιατί στο σπίτι σας σίγουρα υπάρχει χώρος για ένα από αυτά. Είναι τόσο μικρά…….μα τόσο μικρά. Στέλιος 6944773252

Δώστε μου μια απάντηση σας παρακαλώ στα ΓΙΑΤΙ που με πνίγουν. Θέλω για λίγο να αισθανθώ ότι δεν είμαι μόνος. Δεν μπορεί , κάπου σε αυτόν τον πλανήτη , θα υπάρχει κάποιος άνθρωπος που να ξέρει να μου απαντήσει. Γιατί έχεις σκυλί? Σε ανάγκασε κανείς?

Εντάξει , καλώς ή κακώς το απέκτησες και είναι θηλυκό , γιατί δεν το στειρώνεις? Γέννησε από λάθος , από βλακεία , από ανευθυνότητα , πες το όπως θες , γιατί δεν κάνεις μια προσπάθεια να βρείς μια γωνίτσα να τα δώσεις? Θα ήθελα πολύ να δώ την έκφραση του προσώπου σου την ώρα που παίρνεις τα μωρά από την μαμά τους και πας να τα αφήσεις στο βουνό , στην άκρη του πουθενά , χωρίς φαγητό και νερό , μόνα και απροστάτευτα. Τα καταδικάζεις να πεθάνουν αργά και βασανιστικά. Πως μπορείς? Πως αντέχεις ? Πως κοιμάσαι το βράδυ? Πως πας στην εκκλησία και λες Θεέ μου βοήθησε με. Γιατί να σε βοηθήσει? Πες μου έναν λόγο που πρέπει να σκορπάς την δυστυχία. Τι ήρθες να κάνεις πάνω σε αυτή τη γή?

Μη με πείτε υπερβολικό αλλά τέτοια ”όντα” σαν αυτόν που πέταξε τα κουταβάκια στην άκρη του πουθενά , αισθάνομαι ότι μου κλέβουν το οξυγόνο , ότι καταλαμβάνουν ένα χώρο πάνω στην γη που δεν τους αξίζει , σκουπίδια και μάλιστα νάιλον σκουπίδια που δεν θα απαλλαχτούμε ποτέ από αυτά………… Ξέρω πως δεν μπορείτε να μου απαντήσετε αλλά και δεν περιμένω καμία απάντηση. Το πιθανότερο είναι να φύγω από αυτόν τον κόσμο , μαζί με τα ερωτήματά μου.

Όλοι οι άλλοι τώρα , που υποφέρετε με αυτές τις εικόνες , βάλτε πλάτη να τα μαζέψουμε γιατί δεν έχω που να τα βάλω και το ένα , όπως βλέπετε , είναι είδη νεκρό. Αν μείνουν εκεί , μετράνε λίγες μόνο ώρες ζωής. Μαζί θα παλέψουμε για να τους βρούμε υιοθεσίες. Κάπου να φιλοξενηθούν προσωρινά γιατί έξω ρίχνει πάγο. Με κοιτάνε στα μάτια και λιώνω. Έμειναν τέσσερα πανέμορφα κουταβάκια και δεν ξέρω ούτε τι ράτσα είναι αλλά ούτε πόσο μεγάλα θα γίνουν (πρόλαβα τις χαζές ερωτήσεις). Είναι όλα θηλυκά γιατί αυτά ”περίσσεψαν” σε αυτόν που τα παράτησε.

Στο κάτω κάτω , το μέγεθος η ράτσα και το φύλο θα είναι τα καθοριστικά κριτήρια για την επιβίωσή τους?????? Στέλιος 6944773252

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ