Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΗ δραστήρια Κωνσταντίνα Δημητροπούλου στο Τμήμα των Υπηρεσιών του συνδυασμού Θοδωρή Βασιλόπουλου

Η δραστήρια Κωνσταντίνα Δημητροπούλου στο Τμήμα των Υπηρεσιών του συνδυασμού Θοδωρή Βασιλόπουλου

Με τον συνδυασμό του Θοδωρή Βασιλόπουλου “Αναπτυξιακή Δύναμη” θα συμμετάσχει η Κωνσταντίνα Δημητροπούλου στις ερχόμενες Επιμελητηριακές εκλογές στην Αργολίδα.

Η Κωνσταντίνα έχει γεννηθεί στη Σπάρτη στις 9 Αυγούστου 1974 και έχει δύο αγόρια. Είναι 25 χρόνια κάτοικος Ναυπλίου και είναι ενεργό μέλος της επιχειρηματικής δραστηριότητας του τόπου μας.
Ασχολείται με τον χώρο της κομμωτικής για περισσότερα από 20 χρόνια. Πριν από αρκετά χρόνια άρχισε να εργάζεται σαν καθηγήτρια στον ιδιωτικό τομέα και πριν 14 χρόνια άνοιξε το δικό της κομμωτήριο. Είναι αυτοδημιούργητη, δραστήρια και φιλόδοξη για την επιτυχία νέων στόχων.

Η Κωνσταντίνα έχει συμμετάσχει σε αρκετά διεθνή σεμινάρια στο εξωτερικό και στο εσωτερικό της χώρας. Έχει λάβει το δεύτερο βραβείο σε Πανελλαδικό διαγωνισμό και συνεχίζει να κάνει επιδείξεις κομμωτικής όχι μόνο στον τόπο που αγαπά και ζει, το Ναύπλιο, αλλά και σε άλλες ελληνικές πόλεις.

Πλούσια είναι όμως η δραστηριότητά της και στον τομέα του εθελοντισμού. Έχει κάνει δράσεις με τους “Κομμωτές καρδιάς”, τον σύλλογο “Ελπίδα”, το “Donate hair – δωρητές μαλλιών”. Τέλος έχει συμμετάσχει και σε δράσεις του “Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού”.

Η Κωνσταντίνα συμμετέχει στις επιμελητηριακές εκλογές γιατί θέλει να διοχετεύσει μεγάλο μέρος της ενέργειας της στην ανάπτυξη του Τομέα των Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου, γιαυτό και δέχτηκε αμέσως την πρόταση του επικεφαλής του συνδυασμού Θοδωρή Βασιλόπουλου να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Αναπτυξιακή Δύναμη”.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ