Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗΝ. Ανδρουλάκη στηρίζει ο Γ. Μανιάτης για τον β' γύρο

Ν. Ανδρουλάκη στηρίζει ο Γ. Μανιάτης για τον β’ γύρο

Ν. Ανδρουλάκη στηρίζει ο Γ. Μανιάτης για τον β’ γύρο…

Τη στήριξή του στον Νίκο Ανδρουλάκη εξέφρασε ο Γιάννης Μανιάτης για τον β’ γύρο της Κεντροαριστεράς, λέγοντας ότι επιβάλλεται όλοι να συμπορευτούν με τη νέα γενιά. Οι δύο άνδρες κάλεσαν τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες για την ηγεσία του νέου φορέα και να στηρίξουν το όραμα για την πολιτική ανανέωση της παράταξης και του πολιτικού συστήματος.

Στη συνάντησή τους το μεσημέρι της Παρασκευής ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης, Νίκος Ανδρουλάκη, με τον συνυποψήφιό του Γιάννη Μανιάτη εξέφρασαν ικανοποίηση από τη μεγάλη συμμετοχή του α’ γύρου και με αφορμή τον β΄ γύρο των εκλογών της Κυριακής κάλεσαν τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να στηρίξουν το όραμα για την πολιτική ανανέωση της παράταξης και του πολιτικού συστήματος.

Όπως είπε ο Γ. Μανιάτης, επιβάλλεται να συμπορευτούν όλοι με τη νέα γενιά.

Μετά τη συνάντηση, ο Νίκος Ανδρουλάκης εξήρε το έργο του Γιάννη Μανιάτη, αλλά και τον προεκλογικό του αγώνα, λέγοντας ότι είχε «καθαρό προοδευτικό πολιτικό στίγμα για την παράταξη και με τεκμηριωμένες σύγχρονες προτάσεις για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, προσθέτοντας συνολικά στο νέο εγχείρημα».

«Με τον Γιάννη πιστεύουμε σε κοινές αξίες και παλεύουμε μαζί για την πολιτική ανανέωση της παράταξης», συμπλήρωσε. Τον ευχαριστώ για τα θερμά του λόγια.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μανιάτης τόνισε ότι η ευθύνη για την επιλογή του νέου προέδρου «ανήκει στον καθένα μας χωριστά. Δεν χρειάζονται υποδείξεις από κανέναν. Οι πολίτες συγκρίνουν, κρίνουν και αποφασίζουν. Το εγχείρημα, όμως, της Νέας Προοδευτικής Παράταξης, ήδη στηρίζεται σε γερά θεμέλια. Θ’ αλλάξει το πολιτικό παρόν κοιτώντας το μέλλον της χώρας. Θ’ αναδείξει νέες προοδευτικές ιδέες και νέες δυνάμεις, θα αντιπαλέψει τον λαϊκισμό και τον διχασμό. Επιβάλλεται από τώρα να συμπορευτεί με τη νέα γενιά».

Όπως είπε, με τη νέα γενιά «σε ρόλο πρωταγωνιστή, θα ξεφύγει από τη στασιμότητα, θα γίνει μεγάλη και σύγχρονη παράταξη. Ικανή να στηρίξει τη νέα κοινωνία της κρίσης και να κτίσει τη νέα Ελλάδα της παραγωγής».

 

 

 

 

Sourceefsyn.gr
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ