Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΚρουαζιερόπλοιο ιδιωτικής εταιρείας για στέγαση κατοίκων από τις περιοχές που έπληξε η...

Κρουαζιερόπλοιο ιδιωτικής εταιρείας για στέγαση κατοίκων από τις περιοχές που έπληξε η κακοκαιρία

Κρουαζιερόπλοιο ιδιωτικής εταιρείας για στέγαση κατοίκων από τις περιοχές που έπληξε η κακοκαιρία…

Το κρουαζιερόπλοιο “Aegean Queen” διέθεσε η εταιρία Optimum Shipmanagment Services, για ενδεχόμενη προσωρινή στέγαση κατοίκων που έμειναν άστεγοι στις περιοχές των δήμων Μάνδρας, Ελευσίνας και Μεγάρων, οι οποίες επλήγησαν έντονα από τη χθεσινή κακοκαιρία.

Ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής είχε επικοινωνία με στελέχη της εν λόγω εταιρείας που προσφέρθηκε να διαθέσει το πλοίο, το οποίο διαθέτει 364 καμπίνες και μπορεί να φιλοξενήσει 914 άτομα.

Ήδη έχουν ενημερωθεί οι δήμαρχοι των τριών περιοχών για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ενώ ο υπουργός Ναυτιλίας σε επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη και τους αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων Στρατού και Ναυτικού για τη διάθεση υδροφόρων οχημάτων, ώστε να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες υδροδότησης των δήμων.

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς και το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή εκφράζουν με κάθε τρόπο τη συμπαράστασή τους στους κατοίκους των πληγέντων περιοχών και παραμένουν στη διάθεση των δημοτικών Αρχών για την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ