Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΟ φονικός λασπωμένος χείμαρρος που έπνιξε το Θριάσιο Πεδίο- Δείτε από ψηλά...

Ο φονικός λασπωμένος χείμαρρος που έπνιξε το Θριάσιο Πεδίο- Δείτε από ψηλά το μέγεθος της πολύνεκρης τραγωδίας

Ο φονικός λασπωμένος χείμαρρος που έπνιξε το Θριάσιο Πεδίο- Δείτε από ψηλά το μέγεθος της πολύνεκρης τραγωδίας…

Πλημμυρισμένα σπίτια, δρόμοι που έχουν καλυφθεί από λάσπη και ανεπανόρθωτες ζημιές αντιμετωπίζει η περιοχή της Μάνδρας μετά το πέρασμα της φονικής κακοκαιρίας.

Ο τραγικός απολογισμός αυξάνεται συνεχώς με πληροφορίες να κάνουν λόγο για επτά νεκρούς στις πληγείσες περιοχές. Η δήμαρχος Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε: «Kάτοικοι είναι εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους. Tο νερό έχει φθάσει το ένα μέτρο μέσα στις κατοικίες, έχει κοπεί το ρεύμα και το νερό στην περιοχή. Έχουν παρασυρθεί ακόμη και μεγάλα οχήματα όπως βυτιοφόρα».

Οι προσπάθειες των σωστικών συνεργείων συνεχίζονται με επιχειρήσεις απεγκλωβισμού σε υπόγεια κατοικιών και επιχειρήσεων. Οι καταστροφές σε περιουσίες και υποδομές είναι ανυπολόγιστες. Τη βαθιά θλίψη του για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από την καταστροφική καταιγίδα στη Μάνδρα Αττικής εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για την κατάσταση και την πορεία των επιχειρήσεων. Έδωσε εντολή να μεταβεί στο σημείο κυβερνητικό κλιμάκιο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη με τους φορείς της τοπικής Αυτοδιοίκησης για τον συντονισμό των επιχειρήσεων, την άμεση αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων και την αποκατάσταση των ζημιών από τη φυσική καταστροφή….

 

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ