Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΜια νεκρή στη Μάνδρα Αττικής από τις πλημμύρες

Μια νεκρή στη Μάνδρα Αττικής από τις πλημμύρες

Μια νεκρή στη Μάνδρα Αττικής από τις πλημμύρες…

Σε τραγωδία εξελίσσεται η σφοδρή κακοκαιρία στη Μάνδρα Αττικής. Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στην οδό Κοροπούλη, όπου εγκλωβίστηκε από τα νερά που έφτασαν σε πολύ μεγάλο ύψος.
Πριν από λίγο έφτασαν τα συνεργεία στο σημείο, όπου ανέσυραν νεκρή τη γυναίκα.

Εικόνες “αποκάλυψης” σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα από τις πλημμύρες …

Μεγάλες καταστροφές έχουν προκληθεί, έως αυτή την ώρα στη Μάνδρα Αττικής, όπου έχει μεταφερθεί το σοβαρό πρόβλημα, μετά τη Νέα Πέραμο και την ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων από την καταρρακτώδη βροχή.Μεγάλες καταστροφές έχουν προκληθεί, έως αυτή την ώρα στη Μάνδρα Αττικής, όπου έχει μεταφερθεί το σοβαρό πρόβλημα, μετά τη Νέα Πέραμο και την ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων από την καταρρακτώδη βροχή.

Τα ορμητικά νερά που κατεβαίνουν από το βουνό έχουν κόψει δρόμους, γκρέμισαν μάντρες σπιτιών, παρέσυραν αυτοκίνητα και έχουν πλημμυρίσει σπίτια και καταστήματα, ενώ τα νερά έχουν φτάσει σε πολύ μεγάλο ύψος, παρασύροντας ό,τι βρίσκεται στο διάβα τους.

Κλειστή από τις βροχοπτώσεις και η παλαιά εθνική οδός Ελευσίνας- Θήβας

Την διακοπή κυκλοφορίας και στην παλαιά εθνική οδό Ελευσίνας- Θήβας έχει προκαλέσει η καταρρακτώδης βροχή. Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω συσσώρευσης υδάτων διακόπηκε η κυκλοφορία στο 2ο χιλιόμετρο, στην περιοχή Αγία Σωτήρα. Μέχρι πριν απο λίγο συνεχιζόταν η έντονη βροχόπτωση.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ