Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΜΑΝΙΑΤΗΣ: Σήμερα νίκησε η Παράταξη και οι Δημοκράτες Πολίτες

ΜΑΝΙΑΤΗΣ: Σήμερα νίκησε η Παράταξη και οι Δημοκράτες Πολίτες

Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα όλες τις φίλες και τους φίλους της παράταξης, που προσήλθαν και ψήφισαν σήμερα στις κάλπες. Ιδιαίτερα, είμαι ευγνώμων προς όσους με τίμησαν με την ψήφο τους.

 

Σήμερα η Παράταξη νίκησε. Οι 210.000 δημοκράτες πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της συμμετοχής είναι οι θριαμβευτές της ημέρας.
Ο προοδευτικός κόσμος, που στήριξε και συμμετείχε είναι το θεμέλιο για την πολιτική επιτυχία του εγχειρήματος μας. Είναι ο συλλογικός εγγυητής της ενότητας στις μεγάλες μάχες που έχουμε μπροστά μας.

Θέλω επίσης να συγχαρώ θερμά τη Φώφη Γεννηματά για την άξια νίκη της και το Νίκο Ανδρουλάκη για την επιτυχία του να περάσει στο δεύτερο γύρο των εκλογών. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει μια ουσιαστική πολιτική αναμέτρηση μεταξύ συντρόφων ώστε να έχουμε το μέγιστο συλλογικό όφελος για την παράταξη.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους υπόλοιπους υποψηφίους που συμμετείχαν σε αυτό τον αγώνα, στον Γιώργο Καμίνη, τον Σταύρο Θεοδωράκη, τον Γιάννη Ραγκούση, τον Απόστολο Πόντα, τον Κωνσταντίνο Γάτσιο και τον Δημήτρη Τζιώτη για την εξαιρετική παρουσία τους που ανέδειξε το υψηλότατο επίπεδο πολιτικής που πάντα χαρακτήριζε τον χώρο της Δημοκρατικής Παράταξης.

Η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα και της ιδιαίτερα σοβαρής και συστηματικής δουλειάς του Νίκου Αλιβιζάτου και της Επιτροπής, το κύρος της οποίας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εμπέδωση της εμπιστοσύνης των πολιτών.

Όλοι μαζί, με οδηγό τους 210.000 πολίτες, είμαστε οι συνιδρυτές του νέου φορέα. Μετά την εκλογή ηγεσίας, όλοι θα είμαστε παρόντες στην μεγάλη προσπάθεια της Νέας Προοδευτικής Παράταξης.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ