Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΟ επιχειρηματίας Φώτης Γκουτζιούλης στο πλευρό του Φώτη Δαμούλου στις Εκλογές του...

Ο επιχειρηματίας Φώτης Γκουτζιούλης στο πλευρό του Φώτη Δαμούλου στις Εκλογές του Επιμελητηρίου Αργολίδας

Με το τμήμα των Υπηρεσιών επέλεξε να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές του Επιμελητηρίου Αργολίδας ο επιχειρηματίας Φώτης Γκουτζιούλης.

Ο Φώτης Γκουτζιούλης είχε την δυνατότητα να θέσει υποψηφιότητα και στο τμήμα της μεταποίησης καθώς διατηρεί μαζί με την οικογένειά του στην Αργολίδα την Ανώνυμη Εταιρεία σχοινοποιίας «Ε.ΒΙ.Ε.Π Α.Ε.», ωστόσο αποφάσισε να συμμετέχει ως υποψήφιος στις εκλογές με την άλλη του επαγγελματική ιδιότητα, αυτή του ιδιοκτήτη κτηματομεσιτικού γραφείου «Goutzioulis Real Estate”, το οποίο ανήκει στο τμήμα υπηρεσιών.

Το όνομα του επιχειρηματία θα πλαισιώνει το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Συνεργασία – Ανάπτυξη» με επικεφαλής τον Φώτη Δαμούλο.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας ανέφερε ότι αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Συνεργασία-Ανάπτυξη», αφενός διότι εκτιμάει τον Φώτη Δαμούλο και το έργο του και πιστεύει στο όραμά του, αφετέρου διότι νιώθει την ανάγκη να προσφέρει στον τόπο του και στο επιχειρείν. Ο ίδιος δεν μας έκρυψε, επίσης, ότι καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα έπαιξε το γεγονός ότι ο συνδυασμός του Φώτη Δαμούλου είναι μια μεγάλη αγκαλιά για όλους όσοους θέλουν να προσφέρουν ανιδιοτελώς στην επιχειρηματική ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου.

Τέλος εξέφρασε την χαρά και ικανοποίησή του που το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συνεργασία-Ανάπτυξη» πλαισιώνουν πολλοί νέοι άνθρωποι γεγονός που γεννά αισιοδοξία για το παρόν και το μέλλον.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ