Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΨΥΧΑΓΩΓΙΑΜΟΥΣΙΚΗΓ.Νανόπουλος: Μιά κιθάρα και ο ρυθμός μου-Vol.1

Γ.Νανόπουλος: Μιά κιθάρα και ο ρυθμός μου-Vol.1

Το περασμένο Σάββατο έγινε η αρχή και μαζί ξεκινήσαμε ένα νέο μουσικό ταξίδι σε αυτή τη σεζόν….ήταν όλα τόσο ζεστά και όμορφα μαζί σας, και όλα έδειξαν ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη!!

Το ερχόμενο λοιπόν Σάββατο ξεκινάμε εδώ έναν νέο κύκλο παρουσιάσεων, ο οποίος θα έρχεται στο Stretto Cafe εμβόλιμα, για ένα Σάββατο τον μήνα.
Μια μεγάλη μουσική ενότητα συνεχώς εμπλουτισμένη από εμένα με πολύ αγάπη σε τραγούδια που ξέρω ότι σας έχουν λείψει και τα αγαπάμε μαζί το ίδιο έντονα, ενώ ταυτόχρονα θα είναι και η μηνιαία ευκαιρία σας, να παραγγείλετε μαζί με το ποτό σας και το αγαπημένο σας τραγούδι!!!

«Μια Κιθάρα και ο Ρυθμός μου» λοιπόν…και είμαστε έτοιμοι να ανταμώσουμε και να ξεκινήσουμε το ερχόμενο Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 10 το βράδυ, σε έναν αναβαθμισμένο και ακόμη καλύτερο χώρο από ότι το περασμένο Σάββατο, και όπως πάντα και τούτη την φορά να ξεδιπλώσουμε και στην πράξη τις μεγάλες λέξεις του Γ. Ρίτσου…-Εμείς δεν τραγουδάμε για να ξεχωρίσουμε, αλλά για να σμίξουμε τον κόσμο αδελφέ μου-
Θα σας περιμένω όλους με χαρά….καλή μας αντάμωση και όμορφα να περάσουμε για μια ακόμη φορά.

Είσοδος: ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Τηλέφωνο κρατήσεων θέσεων: 27510-22425
STRETTO CAFÉ (Πρώην Μήλια Καφέ) 28ης Οκτωβρίου- ΑΡΓΟΣ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ