Ο δήμαρχος Πειραιά Γ. Μώραλης σχετικά με την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Δεν θα αφήσω τα καθήκοντά μου ως δήμαρχος της πόλης»

- Advertisement -

Ο δήμαρχος Πειραιά Γ. Μώραλης σχετικά με την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός «Δεν θα αφήσω τα καθήκοντά μου ως δήμαρχος της πόλης»…

- Advertisement -

«Να μην θεωρήσει κανείς ότι επειδή κατά πάσα πιθανότητα θα αναλάβω πρόεδρος του Ολυμπιακού, θα αφήσω τα καθήκοντά μου ως δήμαρχος της πόλης έστω και στο 1% από ότι τα ασκούσα προηγουμένως. Θα είμαι σταθερά στον δήμο». Αυτή ήταν η απάντηση του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη σε ερώτηση δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, αν θα πρέπει να τον προσφωνούν δήμαρχο ή πρόεδρο.

Ο ίδιος διευκρίνισε -για το διαδικαστικό μέρος-, πως πρέπει να γίνει τυπικά το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός ώστε να συζητηθεί η πρόταση του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά πως το θέμα της προεδρίας του, αφορά ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μέχρι να επανέλθει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη θέση του.

«Τον Ολυμπιακό τον γνωρίζω καλά, ήμουν 21 χρόνια εκεί, γνωρίζω την ΠΑΕ, γνωρίζω το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αφιερώσω ώρες που θα μου στερηθούν από την δουλειά μου ως δημάρχου της πόλης. Είναι κάτι που μπορεί να συνδυαστεί. Θα είναι για λίγο διάστημα, είμαστε όλοι βέβαιοι, οπότε δεν νομίζω ότι θα είναι κάτι πολύ σημαντικό ή κάποια αλλαγή για τη θέση μου ως δήμαρχος της πόλης».

 

 

 

- Advertisement -

________________