Με τη σύμφωνη γνώμη του αντιεισαγγελέα Εφετών η χορήγηση άδειας στον Δ. Κουφοντίνα

- Advertisement -

Με τη σύμφωνη γνώμη του αντιεισαγγελέα Εφετών η χορήγηση άδειας στον Δ. Κουφοντίνα…

- Advertisement -

Η απόφαση για τη χορήγηση άδειας στο ηγετικό στέλεχος της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα, υπήρξε ομόφωνη στο αρμόδιο συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού και με τη σύμφωνη γνώμη του, συμμετέχοντος σε αυτό, αντιεισαγγελέα Εφετών, ανέφεραν κυβερνητικές πηγές σχετικά με το θέμα.
Είναι προφανές ότι ουδεμία σχέση είχε η κυβέρνηση με το θέμα υπογράμμιζαν οι ίδιες πηγές, προσθέτοντας ότι ο αντιεισαγγελέας Εφετών ήταν έως τώρα αρνητικός στα προηγούμενα αιτήματα του Δ. Κουφοντίνα, γι΄αυτό και είναι η πρώτη φορά που του χορηγείται σήμερα άδεια.

Υπενθυμίζεται ότι το αίτημα εγκρίθηκε από το αρμόδιο συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού όπου ο Δημήτρης Κουφοντίνας εκτίει ποινή έντεκα φορές σε ισόβια κάθειρξη, και έγινε με τη σύμφωνη γνώμη του, συμμετέχοντος σε συμβούλιο, αντιεισαγγελέα Εφετών.

Το θέμα έχει δημιουργήσει αντιδράσεις στο πολιτικό πεδίο.

Οποιαδήποτε άδεια στον Κουφοντίνα είναι αδιανόητη, σχολίασε χθες ο πρόεδρος της ΝΔ.

Πώς είναι δυνατόν να δίνουν άδεια στο πιστόλι της 17Ν, διερωτήθηκε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.

Η απόφαση για τη χορήγηση άδειας υπήρξε ομόφωνη στο αρμόδιο συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού και με τη σύμφωνη γνώμη του αντιεισαγγελέα Εφετών, ανέφεραν κυβερνητικές πηγές τονίζοντας πως είναι προφανές ότι ουδεμία σχέση είχε η κυβέρνηση με το θέμα. Προσθέτουν ότι ο αντιεισαγγελέας Εφετών ήταν έως τώρα αρνητικός στα προηγούμενα αιτήματα του Δ. Κουφοντίνα, γι΄αυτό και είναι η πρώτη φορά που του χορηγείται σήμερα άδεια.

 

 

 

- Advertisement -

________________