Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΨΥΧΑΓΩΓΙΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ«Ο Καββαδίας» πάει Αθήνα - Στη θεατρική παράσταση "Ψέμα στο ψέμα" και...

«Ο Καββαδίας» πάει Αθήνα – Στη θεατρική παράσταση “Ψέμα στο ψέμα” και περιήγηση στο “Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος”

«Ο Καββαδίας» πάει Αθήνα – Στη θεατρική παράσταση “Ψέμα στο ψέμα” και περιήγηση στο “Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος”…

Πιστός στο θεατρικό ραντεβού των τελευταίων χρόνων, ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού “Ο Καββαδίας” διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στην πρωτεύουσα για την παρακολούθηση θεατρικής παράστασης την Κυριακή 26 Νοεμβρίου. Τη φετινή χρονιά επιλέξαμε το “Ψέμα στο ψέμα”, μια σπαρταριστή κωμωδία του Άντονι Νίλσον, που επανέρχεται έπειτα από δέκα χρόνια στον ίδιο «τόπο του εγκλήματος», στο θέατρο “Μουσούρη”.

Η ημερήσια εκδρομή μας θα ξεκινήσει με βόλτα για καφέ και περιήγηση στο “Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος” (ΚΠΙΣΝ), ένα πολυσυλλεκτικό περιβαλλοντικά προορισμό για δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με εκπαίδευση, τέχνη και ψυχαγωγία. Αποτελείται από το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και τις νέες εγκαταστάσεις της Λυρικής Σκηνής και της Εθνικής Βιβλιοθήκης. Θα ακολουθήσει φαγητό μετά μουσικής και γλέντι στο μεζεδοπωλείο “Πάμε Ψυρρή…” και στη συνέχεια το άπαιχτο δίδυμο Χαϊκάλη-Φιλιππίδη μας περιμένει σε μία από τις πιο απολαυστικές, εκρηκτικές και με έξυπνο χιούμορ κωμωδίες των τελευταίων ετών!

Το συνολικό εισιτήριο κοστίζει 40€ και περιλαμβάνει το λεωφορείο, το θέατρο και τη διασκέδαση με φαγητό και απεριόριστο κρασί. Όποιος είναι δικαιούχος εισιτηρίου ΟΓΑ για το θέατρο, θα πληρώσει μόνο το μουσικό μεζεδοπωλείο και την μετακίνηση. Για περαιτέρω πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 6972247224, έως την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου.

Ελάτε να φτιάξουμε όλοι μαζί μια μεγάλη παρέα και να περάσουμε υπέροχα!!!

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ